Extrémna bolesť panvy v 40. týždni

17. okt 2022

Ahojte. Som moment 39+2tt a extrémne ma bolia panvové kosti a svaly. Ako keby ma niekto nakopal zaspodu. Hlavne to cítim keď ležím. Nemôžem sa ani len posadiť z ľahu či pretočiť zo strany na stranu bez bolesti. Veľmi to bolí až pichá. Pred týždňom som mala kontrolu a krčok bol 1cm a hlavička naliehala. Máte to niektorá podobne takéto bolesti?

17miska11
17. okt 2022

Ja som takéto bolesti mala cca od piateho mesiaca. Ale po pôrode tá bolesť trvala ešte asi týždeň a potom už nie.

kafedame
17. okt 2022

Podla mna rodíš..keď už pred týždňom hlavička naliehala🙂

kulumulu123
17. okt 2022

Ono panva sa pred porodom roztiahne aby si mohla porodit dieta... Deje sa to u kazdej tehotnej bez rizdielu na to ci budes nakoniec rodit sekciou alebo nie... Myslim ze coskoro porodis 😊

jaskolka
17. okt 2022

Je to normálne. Všetky väziva sa uvoľňujú a rozťahuju, čím si bližšie k pôrodu, tým viac, aj hlavička už tlači ku koncu silno. Môže byť doslova problém otáčať sa, chodiť, postaviť sa.
Takže jednoducho - skončí sa to až pôrodom, nič ako vydržať neostáva.

autor
17. okt 2022

@jaskolka Ach jaj. To je ale tak extrémna bolesť ze by som až steny škrábala keď sa idem otočiť. Bolelo ma to aj pred tým ale nie až takto hrozne. No snáď sa čoskoro to rozbehne

autor
17. okt 2022

@kafedame no bodaj by si mala pravdu. Len či ísť dnes radšej do nemocnice alebo počkať do zajtra do poradne a uvidim co povie?

kafedame
17. okt 2022

Uff,to ti neviem povedať..nevieš zavolať aspoň sestričke u dr.,kam ideš zajtra na poradňu? Len aby si bola kludnejšia..
Držím palce,nech máš rýchli a krásny pôrod😉😍

autor
17. okt 2022

@kafedame skúsim zavolať ale podľa mňa ma pošle pre istotu sa ukázať do porodnice. Ďakujem krásne 🥰

aaadkaaa
17. okt 2022

Mala som to od 7.mesiaca, chodila som uz potom ako kacka, bezne som pocas chodze musela zastavit a predychat to a v noci, ked som sa otacala zo strany na stranu som sa vzdy zobudila na bolest...a rodila som v 42.tt 🙄🙄🙄

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre