Ahojte. Dnes mi predpisala psychiatrička Escitalopram Teva 10mg. 4dni mam brat polku a potom uz celu. K tomu Oxazepam ale len na noc ak by som nahodou nemohla zaspat alebo kym nezaberú ad. Este nikdy som AD neuzivala, len Neurol podla potreby. Momentálne som 19tt ale uz sa to zial inak neda, vyskusala som naozaj vsetko, no tie stavy sú strasne obmedzujuce a stresujúce, nepríjemné. Prosim vyjadrite sa len tie, co mate naozaj skúsenosť a brali ste Escitalopram počas tehu. Zabrali vam? Za ako dlho? Kolko ste brali, co porod a co potom? Je/bolo vsetko ok? Dakujem za kazdu skúsenosť 🙂
@rebekita45 ja som brala a ok...skor neurolu a pod.by som sa vyhla, to je pre dieta nebezpecnejsie a dlhodobo aj navykove
@euka210 ako dlho si ich brala a kolko mg?
@rebekita45 ja len posledny mesiac 2x10mg, ale potom aj dalej, lebo lieky pre mna neboli riesenie, cele tehu uzkosti, ale uz to potom bez liekov neslo zit a fungovat. Ale aj psychoterapia popri tom.
@euka210 a potom ti pomohli?
@rebekita45 ano
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@rebekita45 Ja nie, ale moja kamoska ho brala cele tehotenstvo a aj potom, aj s tym kojila dve deti. Jej zabera velmi rychlo, v podstate hned. A vsetko uplne v poriadku, deti zdtave, sikovne. Porody mala sekciou, ale nie kvoli tomu, mala iny dovod.