Ahojte chcem sa opýtať báb, ktoré majú podobnú skúsenosť. Dnes som bola u obvodného lekára a zistil mi z moču erytrocyty 1-3. Šla som k nemu kvôli nutkaniu a tlaku pri močení. Som v 15tt, začínam 16tt a lekár povedal, že tá krv v moči je ženského/gynekologického charakteru. Tak som sa vystrašila a volala svojmu gyn ktorý dnes žiaľ nerobí. Ide víkend a som dosť nervózna z toho kde sa tam tá krv berie. Nedal mi žiadne lieky ani nič tak som bola v lekárni si na tie močové cesty kúpiť niečo a dali mi urinal sirup. Vraj ho môžem. Tak moja otázka znie.. Čo môžu byť tie erytrocyty a či je vhodné v tehotenstve užívanie urinal sirupu? Ďakujem za odpoveď
@gabym ja by som isla s tym k inemu lekarovi (snad tvoj gynekolog ma za seba zaskok ci?) alebo by som isla na drzovku na pohotovost...pri zapale mocovych ciest ale byva krv v moci..nedala by som ruku do ohna ze to je gynekologickeho charakteru...ja som mavala pravidelne krv v moci pri zapale mocovych ciest...
tiež som mala pri zápale močových ciest krv a aj hnis v moči...merajú to na krížiky...
taký test je možné kúpiť aj v lekárni - farebné pásiky ...
@deti95060810 ja hnis práveže nemám
@gabym nemusí byť...
Tak mozes zbehnut aj na pohotovost (idealne cez den), ale ak je krv gyn povodu a ty si si inak krvacanie nevsimla, tak to musi byt naozaj mini mini krvacanie 🤷🏻♀️ Aj crp ti robili? Preco by krv nemala byt z mocoveho ustrojenstva? No neviem… podla mna toto nie je vec ktoru vyriesi pohotovost a tak ci tak ta poslu k tvojmu lekarovi, ale ak budes pokojnejsia ked skontroluju babo, tak kludne chod 🙂
@gabym choď hneď na pohotovosť môže byť aj problém s obličkami mala som to takto a skončila som v nemocnici
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@gabym chod ku inému gynekológovi ako samoplatca. Radšej si zaplatiť ako čakať.