Prosim vas poradte mi som 27tt a dr mi dal lieky entizol a az teraz citam ze to nesmu uzivat tehotne mam si ich dat ?
Nepíšeš viac, takže si domýšľame, čo ti je. Predpísal ti ich gynekológ? Ak áno, asi máš vaginálnu bakteriálnu infekciu, ktorú je dobre preliečiť. Za mňa ber. Nemá sa brať v 1.trimestri, čo nie si.
Ano na zapal ale je tam pisanie ze neuzivat v tehotenstve a pri dojceni tak niesom si ista
V klude to mozes brat, mne ti naordinovali v nemocnici v 28.tt. Asi mas nejaku infekciu, ked ti to predpisal. Netreba brat uplne vazne tie pribalove letaky. Lekar vie zvazit pomer prinosu a rizika. Entizol bezne beru tehotne. Ani Ascorutin by sa nemal podla letaka a bezne to tehule beru pri krvacani...ved je to len vit. C, ale vyrobcovia sa chrania...
Dakujem za rady
Normal jest ako kaze doki.
@petka0202 nepises preco ti ho predpisal a ziadast o radu na zenskom fore... co ked ti radi kadernicka, uctovnicka, kozmeticky, ucitelka.... ( a tymto nechcem znevazit ziadne povolanie ) budes jej vazne verit viac ako lekarovi ktory je predpokladam dobre informovany o tvojom zdravotnom stave ? Co ak je dany liek ovela dolezitejsie pre tvoje zdrave ako hypoteticke neziaduce ucinky ? Moze to tak byt a nemusi . Ak mas akekolvek pochybnosti , treba sa bezodkladne a hlavne v prvom rade informovat u lekara ktory ti dany liek predpisal....
a naco ti to predpisal?? je to nutne? ja by som si akekolvek lieky v tehotenstve dala len naozaj v mega nutnom pripade a mohlo by mi ich predpisat aj 10doktorov!!! Ved nie oni sa budu starat o moje dieta, ak mi ho to nahodou poskodi..a poznam nejeden znamy pripad kedy sa veselo predpisovali lieky v tehu a po niekolkych rokoch zrazu zakazane lebo sa rodili deticky poskodene. Aj ja som bola teraz max. chora - komplet zapalene dutiny, nenormalny kasel. 10dni sme skusali s mojim doktorom spreje, kvapky a podobne blbosti, nakoniec ze antibiotika. to bolo minuly tyzden v stredu. ja ze pockam do piatku, stvrtok zacali konecne tie hnusne zelene hlieny ustupovat. dusilo ma este cely weekend ale teraz som uz uplne fit aj bez atb. Takze fakt zavisi ako velmi nutne to v tvojom pripade je. 😉
@pragmaticka nehovor jej hluposti.tie lieky sa davaju aj v tehotnosti ako aj ine! Kedze na pribalovom letaku su " neodporucame v tehotnosti" to je bezna rutina.
Ked stupa zapal a zvysuju sa hodnoty ma jej dat vypit odvar zo zihlavy?
Tieto postupy a konspiracie milujem!
@pragmaticka v tomto s tebou uplne suhlasim keby som mala brat vsetko co mi dr pocas tehotenstva predpisali tak neviem neviem no pokial ide o nejaku infekciu horucky atd tak samozrejme
@juriva ved nehovorim hluposti. urcite by som sa poradila este s dalsich lekarom, nech mam aj druhy nazor, ako sa to v zahranici bezne robi! Pre mna totiz lekari nie su Bohovia. A ja jej nehovorim aby si to nedala - napisala som ze ja osobne len v mega nutnom pripade! Inak do seba ani paralen nedam, co vy ostatne robite mi je jedno!
Tak isto ako s tymi zubami. Na SVK si veselo vrtaju a blobuju tehotne zeny. Tu v AT by si nenasla zubara, ktory by ti vrtal do amalgamu pocsas tehu. Ked som to tu minule spominala tak ma vysmiali, ze sak lekari vedia co robia a podobne kraviny. a zrazu bum, clanok o tom ze od roku 2017 bude zakaz amalgamu pre deti a tehotne! a od roku 2030 v celej EU zakazany amalgam! Takze takto podobne je to aj s tymi liekmi!!! A mam pocit ze na SVK sa velmi veselo a casto predpisuju atb ci detom, ci tehotnym.
@pragmaticka kto si ze si dovolis nieco take radit cudziemu cloveku ? Ked da na tvoje rady a nedajboze bude ohrozena na zivote ona alebo dieta, vezmes si to na zodpovednost ? Co ta opravnuje k takymto radam ?
@pragmaticka pripadas mi ako Cuky a Luky lebo v Rakuuusku je uuuplne iny vzduch.
Nemiesaj stomatologiu a gynekologiu..
Ked ma zapalove markery co jej ma dat? Ty mas diplom z mediciny?
Kde si studovala?
Lebo asi si mala vtedy chripku alebo ti blombovali zub.
To ako keby sa ja miesam do prace uctovnika.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
To je proti hnačke,či sa mýlim? neber