Ekzém v 26 týždni tehotenstva

teada
4. feb 2012

ahojte maminy.som v 26 tyzdni a uz mam par dni ekzem na celej tvari aj na rukach.to som este nikdy nemala taketo.vyzeram ako po popaleninach a neviem co s tym.matte niektora skusenosti alebo dobre rady?k Dr nechcem ist, lebo som tam kazdu chvilu a zakazdym mi povie ze mi nic nemoze dat, lebo cakam babatko, iba bor chladivy krem si davam, co mi nepomaha.neviem cim to je.pri prvom tehotenstve ma ekzem uplne opustil a teraz v druhom od sameho zaciatku len na tri tyzdne zmizol a teraz to mam taketo:(..ludia vravia ze to preto, ze cakam dievcatko, to sice neviem co to bude a som zvedava, no neivem ci taketo prejavy pripisovat len tomu...poradite?

julka188
4. feb 2012

ja som mala v tehotenstve herpes zoster - pasovy opar. kozna mi odporucila COlostrum, kedze tiez lieky neprichazali do uvahy. Do 3 dni mi zacal miznut...

teada
autor
4. feb 2012

@julka188 a to je co?nejaky krem?da sa aj volne kupit?

teada
autor
15. feb 2012

jooooooooj, uz som to malu trochu lepsie, no zas je to a este ovela horsie, ekzem sa velmi rozsiruje cele ruke az po plecia skoro, cela tvar aj krk uz, hrozne to svrbi a v noci ani nevravim..nic mi nepomaha..myslite ze mam malo vitaminov?ktore mi to len chybaju, ked to sa neda vydrzat normalne..no neviem uz ani ci je to aj ekzem, krupicove vyrazticky a jednoducho im je u mna dobre, musim si do lkearne kupit lepsie vitaminy alebo co.uzivam calibrum, som v 7 mom mesiaci a tak aspon dufam ze porodom mi to zmizne, uf...ak este nieco viete, poradteeee!!!

julka188
25. feb 2012

prepac, ze az teraz 🙂 dufam, ze uz ti je lepsie, ak nie, tak COlostrum si kupis v lekarni (mne to sice predala kozna lekarka, ale je volno predajny) Su to tabletky, ale existuje aj sirup - ide o vytazok prveho mliecka - kolostra, ktore podporuje imunitu a lieci kadeco 🙂 mne pomaha aj pri nachladeni, kedze kojim, liecim nim vsetko 😉

tina7729
25. feb 2012

@julka188 co stoji ten colostrum?

julka188
24. mar 2012

@tina7729 podla toho aky vyrobca 🙂 mna stal okolo 50 eur 60 tabletiek, predala mi to priamo kozna lekarka

monikafranekova
6. aug 2012

Ahojte mamičky🙂 som v 27. týždni tehotenstva a akurat dnes mi na kožnom povedali, že mám pasový opar na chrbáte. Chcela som sa spýtať či niektorá náhodou nemáte s tým skúsenosti a predovšetkým neviete či tento pasový opar može uškodiť bábätku? Ďakujem za každú radu...🙂

martt
9. apr 2021

@tina7729 ahoj. Mňa by zaujímalo aj takto po rokoch ako to pokračovalao s ekzemom, či niečo zabralo a hlavne ci sa to po pôrode upravilo.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre