Ekzém okolo úst v tehotenstve

lencocka
5. mar 2018

Prosím pekne mali ste niektorá ekzém v tehotenstve? Nikdy som ekzémom netrpela, pri prvom tehotenstve som mala krásnu pleť, teraz pri druhom sa mi vyhodil ekzém okolo úst, nesvrbi, len mi vadi, že to hrozne vyzerá, červené fľaky, suché. Teraz si na to dávam bepanthen ten mi to trošku zjemnil, ale naozaj len trochu. Neviete niečo poradiť? A ak ste mali zmizlo vám to po pôrode? Ďakujem krásne za rady

maca283
5. mar 2018

Ja odporucan sanAktiv krem vytazok z mrtveho mora wwe.just.sk Kazdy kozny problem s nim riesim

hermionka666
6. mar 2018

Mne sa vyhodil v tehotenstve asi v 3.mesiaci na zapasti lavej ruky aprstoch pravej a odvtedy sa so mnou taha. Teraz /rok po porode/ ham ho len na prstoch pravej ruky. Nepomahalo mi na to nic. Kazda masticka, kremik, vodicka mi to len zhorsila. Pomohlo mi pouzivanie detskych mydiel namiesto sprchacov. Vraj ked sa hormony ustalia, tak by mal znovu zmiznut. Ale kedze stale kojim, tak este chvilu pobudne.

lencocka
autor
6. mar 2018

@maca283 ďakujem za radu, určite sa na to pozriem

lencocka
autor
6. mar 2018

@hermionka666 ja plánujem ako pri prvom kojit rok, len dúfam, že sa to aspoň zmierni

hermionka666
6. mar 2018

@lencocka tesne po porode hruza, ked hormony boli ako na hojdacke, ale potom pohodka. Dokonca som prestala na umyvanie a upratovanie pouzivat gumenne rukavice. Tie robili zlobu.

lencocka
autor
6. mar 2018

@hermionka666 no ak sa to zmierni budem len a len rada ;) skúsim ešte nejaké krémy vyskúšať, snáď sa to zlepší ;) aj tak sranda,že pri prvom tehotenstve nič a teraz toto..

hermionka666
6. mar 2018

@lencocka asi to bude ine pohlavie 😉

lenka15101510
8. mar 2018

@lencocka skus Topic krem na tvar a telo od spolocnosti Kamedis. Je na prirodnej baze bez parabenov, steroidov, farbiv a parfumacie takze sa toho nemusis bat aj ked si tehotna. A maju klinicke testy, takze ucinok je viac menej zaruceny 🙂 kupis ho v lekarni alebo na stranke https://www.collagen-placenta.eu/sk/16/4/topic-...

prevenar
8. mar 2018

teraz som pisal niekomu inemu radu - jednalo sa o dieta ..ale plati to vseobecne. vyber si z toho co sa ti hodi 🙂

" rychlo zistis, ze ziadne ..dokonca ani kremy s kortikoidmi nic nevyriesia , lebo sa jedna o autoimunitne ochorenie a taky krem , ktory by toto dokazal vyriesit este neexistuje.

- zvazil by som dalsie ockovanie . ..autoimunitne ochorenia + ockovanie = velmi casto , velmi zly vysledok.

- ak sa toho chcete zbavit musite zmenit stravu. kompletne vynechat mlieko / mliecne vyrobky a uplne idealne , aj vsetko v com je lepok. samozrejme - ziadne umele sladkosti, farbene vody, Eckove polotovary a Eckove sladkosti .

- ak sa toho zbavit nechcete, tak potom treba pokracovat v beznej strave a chodit vela na kozne a alergologiu pre nove a nove masti a lieky.

drzim palce !"

lencocka
autor
13. mar 2018

@hermionka666 prvý bol chlapec, teraz čakáme dievčatko, inak už sa mi to trochu zlepšilo, používam bepanthen sensiderm krém ;)

lucylka25
13. mar 2018

Existuju na neho aj homeopatika, len ich treba vyberat s homeopatom presne na mieru. Je ich na vyber skoro zo 150 druhov ( https://www.screencast.com/t/y3Qe0knoDf) , treba vyberat s homeopatom, aby zobral do uvahy aj vase ine priznaky a vas akutalny psychicky stav.

lencocka
autor
13. mar 2018

@lenka15101510 veľmi ďakujem za radu, uvidím ako sa mi to bude správať ďalej, ak by to nechcelo zmiznúť pôjdem kúpiť ;) moc ďakujem

lencocka
autor
11. apr 2018

@xxxxxnnnnn ďakujem pekne, už mám po ;)

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre