Ahojte. Som v 3 trimestri. Na začiatku tehotenstva som mala EBV ktorý mi spôsobil silnú mononukleozu, však najhoršie bolo s toho bolest hrdla a crp viac ako 150. Teplotu som mala 3 dni. Väčšinou pod 39. Brala som liekyako flector, ibubrufen, nurofen🤦 paralen a pod. Vzápätí som zistila ze som tehotná, takže už som len dobrala atb a žiadnych analgetik som sa už nedotkla. Bola som tehu menej ako 5 týždňov.
Zvládol to môj malý sme v 32tt.
Dnes na fb na mňa vyskočil článok a škodlivosti liekov počas tehotenstva... Samozrejme ja panika.
Máme za sebou vyšetrenia bežné všetky negatívne.
Morfologický utz úplne negatívny.
Prečo mam stále myšlienky ze mu môže niečo byť 😢 už mi s toho drbe.😳😢
@aaadkaaa ste ma kúsok upokojila
Toto su bezne lieky, tiez som brala tieto veci na zaciatku tehu, bola som chora, 39 teploty. Dali mi toto s tym, ze vedeli o tehu. Bola som v 7tt . Dieta ma 4 roky a je oki, jedine ma vysoke nadanie, cize je sikovny. Inak mu nic neni nastastie.
@kiki68 jeeej♥️ vďaka
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Na zaciatku tehotenstva,kym som o tom nevedela, som mala zapaleny zlcnik, brala som aj atb aj flector atd.aj som bola na rtg zlcnika....dieta je uplne zdrave 🙂