E.coli v tehotenstve

dzemiik
14. nov 2016

Ahojte, chcem sa spýtať na vaše skúsenosti, už dva týždne s menšími prestávkami mám hnačky, som v 22hom týždni. Z vyteru z konecnika mi našli baktériu e coli...neviete niekto čo na to zaberá, mám dlhodobo diétu ale stále sa to vracia..bojím sa, že sa mi nebudú vstrebavat ziviny pre dietatko. dakujem

lucinka511
14. nov 2016

@dzemiik e coli sa normalne nachadza v crevach asi bude premnozena.skus si kupit kvalitne probiotika a uzivat..tie uzivat do konca tehu.malo by sa to upravit.ale nie probiotika za 10 eur kvalktne. ja som mala za 50 e a hned zabrali.teraz beriem preventivne kazdy den.dietu ani netreba.jedz maso.zemikay ryzu vajcia. smor sa vyhybat kapuste .strukovinam a jedlam kt by este zhorsovali hnacky.dobry je cucoriedkivy kompot.stava z ryze .banany.

dzemiik
autor
14. nov 2016

@lucinka511 dakujem ti velmi za reakciu, dnes pojdem do lekarne

lucinka511
14. nov 2016

@dzemiik ja som mala iez zo zaciatku take prblemy a tak som si kupila tie probiotika azabralo mi to hned,len to treba dlhodobo uzivat. ak by ti to neprechadzalo tak do doktora. i ked uz by ti bol predpisal dake atb ale je lepsie bez atb to vylepsit.

dzemiik
autor
24. nov 2016

no ja som nakoniec skoncila na kolonoskopii, e coli je veru normalna, bol to plany poplach, no moje uz mesacne problemy zrejme sposobuje nieco ine.. cakam na vysledky.

evuliacik26
30. jún 2020

@lucinka511 ahoj Lucka,prosim ta mozes mi napisat nazov probiotik,ktore ti zabrali na ecoli?Dakujem

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre