Mám silnú dýchavičnosť a to som v 6 týždni. Prečo to môže byt ? Máte, mali ste to niektorá ? Je to nepríjemne, mam pocit ako keby sa mi malo kyslíka dostavalo do pľúc. Dúfam že to neohrozuje nijak plodik.
Ja som to mala od zaciatku tehotenstva az kym som neporodila.
Ano, ja to mam teraz a tiez som este len v prvom trimestri. Vysledky mam vsetky ok. Neberies nahodou progesteron? Ja beriem a lekarka povedala, ze to moze byt z toho. Mam ale pocit, ze cim som vo vyssom tyzdni, tak tym to pomalicky ustava.
@diewcatqoo nie neberiem, mala som s tým problém pár krát už aj ked som nebola tehotná. Doktorka mi povedala že to môže byt po psychickej stránke. Tak neviem teraz k čomu to tentokrát prirovnať. Či z vyčerpania lebo väčšinou mi to začne ked sa trochu viac hýbem.Mala som to aj minule tehotenstvo tiež hneď na začiatku. Hlavne mi ide o to aby nenastali kvôli tomu komplikácie.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@betka1_41 v 6tyzdni? To je nejako priskoro. Radšej sa opýtaj lekára. Ja som to mala tiež ale až od nejakého 6 mesiaca.