BABy ahojte prosiiiiiiiiiiim dnes somsi spravil test je tam druha palicka taka bledsia ale je viditelna no uz niekolko dni spinim skor také hnede na intimk.., prosim vas moja dr ma dovolenku mali ste to aj vy???co mam robit???myslela osm ze sa mi dlho spusta moja menzes ako vzdy...ale predsa ze si urobim test a...prosim poradte
baby asi sa zblaznim je to sok..ja ze uz zas neviem dostat menzes..t.ak som sa aj kupala v dost teplych vodach teda kupel myslim nevadi to..?ja asi odpadnem neviem co mam robit...
@engeelina ja som spinila asi dva dni, myslela som si ze príde ms, ale neprišla a ked som si spravila test tak tam bola slabulinka druha ciarocka, ktora sa kazdý den zosilnovala. Ked sa vajicko zahniezduje, tak moze dojst k spineniu a k bolestiam ako pri ms. Teplé kupele by som asi vynechala pre istotu, ale myslím ze bude babo, len nestresuj lebo to by mohlo este viac ublizit. Ak máš obavy, alebo až tak velký strach tak skus zajsť na pohotovosť, je to tvoje zdravie a určite sa potom ukludniš 🙂 držím palce
@engeelina zeby to vyslo? 😀 to je uhniezdovanie vajicka..aj ja som to mala tak drzim palce 😀 daj vediet
dakujem baby
baby este jedna otazka ja viem ze asi to bude vyzerat ze som nevzdelana ale hladam po internete atd..to uhniezdovanie co hovorite to sa uz aj rata akoze nejaky tyzden tehotenstva???tomoze byt prvy alebo...?
a este nieco vcra som jedla vajicko na makko nevadi to?
@engeelina no tu môže ísť o viac vecí, môže ísť o uhniezďovanie, môže ísť o čistenie alebo sa stáva, že v termíne menštruácie aj tehotná žena trošku špiní zo začiatku 🙂 ja som špinila pri oboch tehotenstvách, v jednom to skončilo MA, druhé mám teraz a držíme sa, ťuk ťuk ťuk 🙂
momentálne záleží všetko na prírode,a k ide o zdravé bábo tak sa v pohode udrží, je to hop alebo trop. Lekári ti síce na pohotovosti môžu nasadiť lieky, ale tie nie sú všemocné, vid moje prvé tehu.
Treba veriť. Držím palce, aby to všetko dobre dopadlo 🙂
@engeelina ono sa to ráta všeobecne, že každá žena má 28 dnový ciklus t.j. ovolácia je 14 deň a odvtedy sa ráta tehotenstvo. takže ano ráta sa to skôr ako prebehne reálne oplodnenie. 🙂 alebo teda niekedy neskôr. záleží naozaj kedy má žena reálne ovuláciu. kedže to lekár nevie bez špeciálneho vyšetrenia ani žena pokiaľ sa nepozoruje tak je to dané takto všeobecne 🙂
@engeelina toto je fajn stránka kde je to pekne popísané
http://tehotenstvo.academy.sk/index.php?click=7
baby comam robit stale mam tenhnedy vytok a dnes som testovala a ciarka netmavne...poradte , mam ist do nemocnice?
poradte :(, ani prsia ma tak nebolia ako boleli:(((
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
neurobis s tym vela, musis pockat, ci sa spusti alebo nie... popripade mozes ist k inej lekarke, alebo na pohotovost, no maximalne co ti daju je duphaston, moze ist len o spinenie z uhniezdenia... je priliz skoro na to aby sa s tym nieco robilo.... ak je embryo zdrave, urcite to vydrzi