Ahoj baby.chcela by som sa spýtať na tieto tabletky.uz som dva krat potratila cca v 8 tyzdni,tak teraz sa mi.podarilo treti krat odtehotniet,bola som u.lekara a predpisal.mi tieto tabletky duphaston som v 4 tyzdni tehotenstva no len vcera mi zacalo take spinenie je to normalne pri brani tychto tablie,lebo uz sa bojim aby som zasa zbytočné nepanikarila.beriem ich od piatku dva krat za den.Ďakujem za radu.
@andula500 Ahoj ja som tak isto spinila asi v 6 tt prvy-krat,po 2 dnoch ked to neprestavalo,som isla do nemocnice.Tam mi povedali,ze sa vajicko uhniezduje a spinit este budem.Nasadali mi Duphaston 2x denne,kludovy rezim,zdrzat sa pohl.styku.Po 2 tyzdnoch som spinila zase asi 2dni,potom to preslo a viac som nespinila.Teraz som v 17tt.Duphaston som brala do konca 12tt.Drzim palce hlavne pozitivne myslenie 😊
Ale ja tie tabletky beriem od piatku a spinit som zacala od vcera a navyse ma boli uz aj v podbrusku ☹
necakala by som a sla by som dnes za lekárom, ja som tiež tak špinila, zobrali ma do nemocnice dali dufaston a a dicinon, po týždni ma pustili, dva týždne som ležala doma, a potom opäť, tak som pokračovala s dufastonom a už to prestalo a zatial (musím si zaklopkať) je všetko v poriadku. Držím palce.
@andula500 ahojky chodte ku gynekologovi alebo pohotovost.Ja som tiez dostala duphaston a tiez som spinila a nakoniec som potratila v 10tt.Teraz sa mi podarilo otehotniet momentalne som v 11tt duphaston beriem od 4tt.spinila som tiez mi pychli dicinon na pohotovosti,potom mi ho dala dr.ako lieky bolo mi s neho zle.Tak som zacala radsej brat vitamin c.A uz je to oki.Az na nevolnosti.Drzim palce aby Vam to dobre dopadlo.Davajte na seba pozor a oddychujte.
@andula500
Ved som pisala ze som spinila aj ked som brala duphaston.Tabletky su na udrzanie plodu.Vylucuju hormon ktory by mal prirodzene vylucovat zlte teliesko kt vyzivuje plod az do 12tt.Tabletky ber tie ti jedine pomozu.Zajdi urcite ku gynekologovi alebo do nemocnice,hlavne aby si bola kludna.Bolesti pokial nie su intezivne su normalne ja som ich mala tiez(pocit ako pri menzese).
Tak baby uz lezim v nemocnici plod sa vyvíja tak ako sa ma ale dokrorka povedala ze mi zvysia davku na 4 tabletky denne a ze sa uvidi bud alebo.
@andula500
Drzim palce ✊🏻
Ďakujem
veľa šťastia, 🙂 držte sa obaja 🙂
Tak babulky uz som tu od stvrtka rano v nemocnici a krvacanie mi stale pokracuje uz mi nasadili aj ascorutin a stale mi neprestava krvacanie,denne zjem asi 10 tabliet ☹
Ahojte, chcela by som Vas poprosit o radu, rano som si na nohavickas nasla svetlohnedy fliacik a teraz vecer zasa, ma to asi pol cm takze je to uplne slabucke, no doteraz sa mi to este nestalo. Nemate s tym niektora skusenost? Mala by som s tym ist na pohotovost alebo pockat do pondelka k svojmu lekarovi? Dakujem Vam za kazdu radu 🙂
Ahojky, ja by som nic nepodcenovala, u mna to bolo rovnake, isli sme na pohotovost a rovno si ma tam nechali a nasadili dicinon a duphaston. Ked nic ine, tak ta prezru ci je vsetko v poriadku a to je dolezite. Cize ja by som sla a necakala.
Ano zatial je no uvidim zajtra na kontroli.Ďakujem
Takze je to zle to hcg je stale to isté a babo sa nezvavsuje tak doktori mi navrhli aby som isla.na.tu kiretas alebo ze ci chcem.este pockat ale.ze to nema vyznam.neviem co mam robit
No tak uz som po zakroku ☹ uz ani neverím ze sa na mna niekedy uzmeje stastie
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?