Duphaston, alergia a teplota v druhom trimestri

palina11
21. mar 2014

ahojte mala som spinenie tak som isla k lekarovi...dal mi duphaston inak mi nic nebolo a asi po 4 hod som zrazu dostala zimnicu a odtedy mam 37,5 som v druhom trimestri, zazili ste podobne nieco?hrdlo ma neboli....

zahradka76
21. mar 2014

@palina11 mne byvalo tiez stale zima ako tehotnej, mavala som tieto zimnice a moja sestra to mala tiez, potom to akosi neskor preslo.... 😖

palina11
autor
21. mar 2014

dakujem... , baby este niektora skusenosti...?

palina11
autor
21. mar 2014

ziadna?

danielafox
21. mar 2014

@palina11 ahoj, mne musel lekar duphaston vysadit po 3 dnoch, nakolko ma z neho strasne bolela hlava, 3 dni a 3 noci vkuse, bolo to hrozne, po vysadeni to preslo. ale ja som teplotu ani zimnicu nemala. ale pozri si v letaku neziaduce ucinky, pripadne o tom povedz lekarovi. mne vtedy poradil vynechat 1 davku, ze co to spravi, bolest prestala a ked som dalsiu davku zobrala, bola spat... drzim palce

zabka79
21. mar 2014

@palina11 ja som mala teplotu prvé dva mesiace tehu, potom to prestalo...neskutočná zima kedy ma až striasa mám aj teraz...ja mám problémy so štítnou žľazou. Duphaston beriem už asi tri mesiace...tiež mám podozrenie že mi je z neho zle, ale čo mám robiť keď špiním?

palina11
autor
21. mar 2014

dakujem baby za odpovede

palina11
autor
21. mar 2014

@zabka79 ty uz si v 15 tom to m as fajn.., ja tak cakam na aspon 12 ty

palina11
autor
21. mar 2014

pardon opravujem sa som v prvom trimestri a druhy mesiac..zle som to napisala

palina11
autor
21. mar 2014

@palina11 pardon prvy trimester, nie druhy

zabka79
23. mar 2014

@palina11 ja som sa tiež modlila aby to obdobie skončilo. Každý mesiac je charakteristický niečím iným aspoň pre mňa. Teraz mi zase začali silné bolesti chrbta a brucho sa mi vydúva, mám pocit že prasknem je to veľmi nepríjemné....zase čakám aspoň na 20tt 🙂 tak sa drž a nejako to už vydrž....

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre