ahojte mala som spinenie tak som isla k lekarovi...dal mi duphaston inak mi nic nebolo a asi po 4 hod som zrazu dostala zimnicu a odtedy mam 37,5 som v druhom trimestri, zazili ste podobne nieco?hrdlo ma neboli....
dakujem... , baby este niektora skusenosti...?
ziadna?
@palina11 ahoj, mne musel lekar duphaston vysadit po 3 dnoch, nakolko ma z neho strasne bolela hlava, 3 dni a 3 noci vkuse, bolo to hrozne, po vysadeni to preslo. ale ja som teplotu ani zimnicu nemala. ale pozri si v letaku neziaduce ucinky, pripadne o tom povedz lekarovi. mne vtedy poradil vynechat 1 davku, ze co to spravi, bolest prestala a ked som dalsiu davku zobrala, bola spat... drzim palce
dakujem baby za odpovede
pardon opravujem sa som v prvom trimestri a druhy mesiac..zle som to napisala
@palina11 ja som sa tiež modlila aby to obdobie skončilo. Každý mesiac je charakteristický niečím iným aspoň pre mňa. Teraz mi zase začali silné bolesti chrbta a brucho sa mi vydúva, mám pocit že prasknem je to veľmi nepríjemné....zase čakám aspoň na 20tt 🙂 tak sa drž a nejako to už vydrž....
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@palina11 mne byvalo tiez stale zima ako tehotnej, mavala som tieto zimnice a moja sestra to mala tiez, potom to akosi neskor preslo.... 😖