Ahojte chcela by som sa spýtať takých co mali prve tehotenstvo sekciou, aka bola jazva počas druhého tehotenstva? Citili ste ju? Bolela? A kedy?
Pouzivali ste pocas druhého tehotenstva nejake kremy alebo nejaku specialnu starostlivosť na jazvu? Alebo napríklad masírovanie jazvy?
Ahoj, ja som síce nie aktuálne tehotná, druhé moje dieťa má 6 ,ale po sekcii jazva v druhom tehotenstve v pohode, necítila som ju , ani som s ňou nič nerobila.
Mam 3 sekcie a jazvu som nikdy necitila. Jej pevnost budu casom pozerat na sono a zavisi, ci sa ti vytvorili zrasty, tie mozu tahat.
ahoj
ja mam za sebou 2 porody synovia maju 6 a 3 obe sekcie
pocas druheho tehotenstva som nic necitila ani som sa nijako speci nestarala a vsetko je ok
Mám za sebou 2 sekcie, deti majú dva a pol roka a mladší 7 mesiacov, mňa jazva v druhom tehotenstve dosť bolela skoro hneď od začiatku a stupňovalo sa to, niekedy bolela takmer ako čerstvá rana. Ale okrem bolesti bolo všetko v poriadku.
Ja som mala sice druhe tehotenstvo cca 6 rokov po prvej sekcii, ale 3 roky po abdominoplastike a necitila som ani jedni jazvu 🤷♀️ nic som s nimi nerobila
Ja som mala dokonca na jednom mieste vnútri jazvu otvorenú a počas druhého tehu sa mi do 20tt zacelila. Neboli s ňou vôbec problémy. A druhé tehotenstvo bolo rok po prvom
Vôbec som ju necítila, bolo to super tehotenstvo a až keď som išla rodiť a rozrezali ma zistili ako na tom ta jazva bola, ešteže sa vypýtal skôr, lebo možno ešte týždeň a bola by to ruptrura. Zaujímavé že v 3 tehotenstve bolo všetko ok aj pri pôrode.
Ee. Jazvu som takmer necitila. A ani nie tak tehotenstvo ako napr vacsia zataz alebo velka zmena pocasia a jazva akoby “stipe”. Ale inac nic.
A to som mala kazde tehotenstvo aj vacsie babo. Aj vyvolavany prirodzeny porod a vsetko ok-moja skusenost. (Nie ze je to tak automaticky u kazdej rodicky).
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj, absolútne ju celé tehotenstvo necítim, ani neviem že ju mám. Nič s ňou nerobím 🙂