Drobné zrazeniny v 13. týždni

marttinaa
15. júl 2022

Baby potrebujem radu či ste mala niektora tiež ale ísť pre istotu do nemocnice. V nedeľu podvečer som si našla na toaletaku maličkú zrazeninu ako špendlíkova hlavička, pripisovala som to tomu ze bolo chladné počasie a sedeli sme na terase tak žeby to mohlo byt z toho. Od vtedy nič všetko v poriadku ale dnes ráno znovu malička zrazenina ako špendlíkova hlavička. Je ale pravda ze večer som mala pocit akoby ma bolel vaječník trochu. V utorok idem na veľky ultrazvuk a teraz neviem ci mam počkať a nič to neznámena alebo ísť pre istotu do nemocnice na vyšetrenie, lebo moja Dr dnes pracuje len do 12.30. Ďakujem za každú radu

borka168
15. júl 2022

@marttinaa neskúšala si jej volať a spýtať sa co máš robiť ja som vždy radšej volala. Raz sa mi to tiež stalo pre istotu som šla na pohotovosť. Na to sú tam aby nás osetrili

jane1987
15. júl 2022

@marttinaa kazdopadne na pohotovost, aj ked to nic nemusi byt- co je lepsia alternativa ale moze a treba ratat s tym, ze si Vas tam mozno i nechaju. Ja som takto pochodila 2x, ze som si to odlezala v nemocnici

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre