Drobné bradavičky na bradavkách a dvorcoch

zuzuka66
11. apr 2014

Milé tehuľky, maminky, žienky, mám také drobunké bradavičky na bradavkách a okolo na dvorcoch, je mi to také nepríjemné, používali ste na to niečo? Nemôžem si potierať liehom, ak by to sčernelo a uschlo, odpadlo? Máte s tým nejaké skúsenosti? Vďaka za každú odpoveď.

sarinka123
11. apr 2014

Mala som to, nic som si nato nedavala. Same to casom zmizlo.
Tiez som sa zlakla, co to je a ci to zmizne. Uz to tam nemam. Neviem ci do roka sa to stratilo. Mozno aj skor.

syrik
12. apr 2014

Ja to mam tiež,skôr pluzgieriky drobunke, mám to už dva roky a vôbec to nemizne. Bola som aj na koznom, aj na gynde, dávali mi na to aj kortikoidovu masť, nepomohlo, tak to neriešim. Doktori mykaju plecom...

syrik
12. apr 2014

Ak to nemáš na oboch,ale iba na jednom, ale radšej aj tak by som to ukázala doktorovi radšej....

hanelka1
12. apr 2014

ano, je to normalny jav, nemusis sa bat, casom ti to same odpadne.mala som to pri prvom tehu, aj teraz to mam,pekne sa to strati, nevsimaj si to.

jana2223
15. aug 2014

@hanelka1 ahoj, tiez mam podobny problem a som v 4 mesiaci tehotenstva. Neohrozuje to babätko pri kojeni?

hanelka1
15. aug 2014

@jana2223 akoze myslis keby sa stalo ze to spapa? urcite nie, sak to je malilinke,ked by sa to aj naaahodou stalo. ved v zaciatkoch kojenia kolkoktrat su popraskane bradavky a babo si veru aj cucne krvi ale bud to stravy alebo vygrcka, to sa nemusis bat.

jana2223
15. aug 2014

@hanelka1 skor ma napadlo, lebo som pocula ze je to nieco vyrusove ci by mu to nemohlo ublizit. Pretoze sa mi na tele objavili aj pod pazuchami a na krku, vzdy mi to laserom odpalovali a vraj ked to mam raz v tele sa to bude objavovat znova a znova. Len ma uplne zarazilo ked som to zbadala na bradavkach.

hanelka1
20. aug 2014

hanelka1@jana2223aha tak to neviem, ze by to malo byt virusove.podla mna si to mylis s bradavicami a to je naozaj virusove ochorenie, ale urcite to nie je toto co mas ty. to je nieco celkom ine tie virusove bradavice, tie maju take cierne korienky vo vnutry bradavice a ked si to stlacis strasne to boli, ale toto nebude ono.vobec by som sa tym netrapila na tvojom mieste.pripadne sa na to spytaj gynekologicky na poradni, ale myslim ze sa nemusis trapit.pekny dnik

hanelka1
20. aug 2014

@jana2223 aha tak to neviem, ze by to malo byt virusove.podla mna si to mylis s bradavicami a to je naozaj virusove ochorenie, ale urcite to nie je toto co mas ty. to je nieco celkom ine tie virusove bradavice, tie maju take cierne korienky vo vnutry bradavice a ked si to stlacis strasne to boli, ale toto nebude ono.vobec by som sa tym netrapila na tvojom mieste.pripadne sa na to spytaj gynekologicky na poradni, ale myslim ze sa nemusis trapit.pekny dnik

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre