Dráždivý kašeľ v 31. týždni

melissa_19
11. nov 2024

Ahojte, mám dosť dráždivý kasel ktorý neutícha som v 31tt prosím čo by mi mohlo pomôcť? Je 9hodin večer, takze skôr nejaké domáce recepty.. ďakujem na rychlu úľavu

werony_n
11. nov 2024

@melissa_19 mne pomáha klasický olej na vatu a priložiť na krk a zaviazat šatkou, pokojne aj na celú noc si daj , ja to bežné aj malej dcére dávam a pomáha tlmiť kašeľ

adeladulova
11. nov 2024

Majorankovy čaj, mrkni či môžeš a s medom si dávaj. Dávam aj synovi fakt pomáha. A áno to je to korenie majoránka, chuti výborne.
A pozri lisajnik islandsky, kúpiš v lekárni sirup, tiež synovi dávam aj tesne pred spaním, dobre chuti, utlmi kašeľ

melissa_19
autor
12. nov 2024

Ďakujem vám žienky, lebo aktuálne som teda chorá, už mi to prechádza iba mám soplik a dráždivý kasel. Dr mi predpísal penicilin ale neuzivam ho mám z neho kyselinu. Tak sa snažím všemožne si pomoct

kikusenka1
12. nov 2024

@adeladulova majorankovy a lipový caj milujem od detstva. Je to vždy taka krásna voňavá a zdravá spomienka na moju babku❤️

24natalia11
12. nov 2024

@melissa_19 ja som si urobila cibuľová sirup. Čiže cibuľu som namocila do medu, vystavila citron a po lyzičkach som vyjedala. Mne to pomohlo behom dvoch dni. Pamätám si, že ako deťom nám toto mama robievala

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre