Dorithricin v tehotenstve

Včera o 07:46

Prosim mate niekto skusenost? Je nedela a nechcem volat lekarke ale na internete som citala ze je mozne uzivat aj pocas tehotenstva. Mam extremny zapal mandli, kloktam slanu vodu ale nic nepomaha.
Mam rizikove tehotenstvo/ prelom 10-11tt

lienka.7
Včera o 07:55

@autorka ja som tiež bola chorá v 12tt a v pohode som si dala, aj paralen. Tej soli skus prejsť na klikanie Vincenta ou, nie je to také agresívne ako sol. Kúp si tiež na hrdlo pantenol, aby ti ho "regenerovalo".

autor
Včera o 07:56

@lienka.7 prosim a schvalila ti lekarka?

lienka.7
Včera o 08:02

@autorka ano, povedal mi to gynekolog, ze ked je najhoršie, nech si dám. Nakoľko ta choroba je horšia, ako dočasne co si dáš lieky.

autor
Včera o 08:03

@lienka.7 dakujem krasne! ♥️

mima172
Včera o 08:04

Pôsobí lokálne, kľudne si ho daj. Ani šalvia sa nesmie v tehotenstve ale kloktať s nou kľudne áno. Ale, keď píšeš, že ťa extrémne bolia mandle, tak nejde o angínu?

autor
Včera o 09:24

@mima172 muza tiez bolelo (asi som to dostala od neho) a nejako sa z toho vylizal za 2 dni…tak neviem, verim ze len nejaky stafylokok…ja mam celkovo zvacsene, takze aj “maly” opuch u mna mna katastroficky priebeh. (Krcna potvrdila, ze nie je nutne ich vyberat)

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre