Ahojte nastavajuce maminky, mate prosim niekto skusenost s uzivanim vyzivoveho doplnku na klby Kamzík? Som teraz 8tt a v minulosti som mala problemy s poskodenymi chrupavkami v kolenach, co sa mi teraz akosi vratilo,kolena ma hrozne bolia. Na obale som nenasla ze by nebol vhodny v tehotenstve, je tam uvedene len ze nie je vhodny pre deti do 3 rokov... V lekarni mi nevedeli na 100% povedať, ale dospeli k zaveru, ze kedze ide o cisty kolagen co je pre telo prirodzena latka tak by vhodný mal byť... Neviem no, nie som si tym bohvieako ista... Tak reku, užívala ho niektora z vas alebo užíva? Dakujem 🙂
@zahrajzlato ale prave tie nie su vhodne pre tehotne
Ja som zacala uzivat alavis pre kone😁 ano pre kone, citala som len dovre recenzie, uzivaju to aj ludia, mylsim ze o par tyzdnov uz budem vediet posudit, neviem ci je vhodny pre tehotne, ale tiez je to cisto prirodne... Pisu, ze treba nasypat bud do jedla, alebo priamo do tlamy, tak si to sypem priamo do tlamy😝😂 ale cca po tyzdni mam pocit ze pomohlo... Tomu kamzikovi by som asi neverila...
Trošku sa vyjadrím k zloženiu 🙂 S tým konským Alavisom by som bola opatrná, keďže ide aj o vyššie dávky, na aké sme zvyknutí. Všeobecne sa výživy s glukozamínom v tehu neodporúčajú, lebo "tradične" nie sú na to riadne bezpečnostné štúdie, ale... ak už boli pred / počas tehu problémy s vysokou hladinou glukózy, cholesterolu alebo má niektorá astmu, glukozamín by sa určite nemal dávať. A samozrejme, môže spôsobovať podráždenie žalúdka, takže ak trpíte aj bez toho nevoľnosťami, môžete si priťažiť. Kolagén je pre tehotné vhodný, takže veci ako Colafit a Kamzík sú ok.
Mne v lekarni povedali ze to nieje vhodne ani pre tehotne ani pre dojciace. Ale zacala som brat INCACollagen cisto morsky kolagen a vit C pre lepsiu strebatelnost tak snad sa mi daju kolena dokopy lebo uz nevuem urobit ani drep
Ja som si dnes kupila cisty kolagen Colafit kocky tak som zvedava...citala som na nete velmi dobre recenzie
@meggyinka
@solinkarka dievčatá ako ste pokročilí s užívaním kolagénu? Poprosím plusy a mínusy a aký ste brali🙏❤️😁
Chcela by som začať s užívaním, len neviem ktory🤔
@simivaneska kúpila som inca collagen a veľmi veľká spokojnosť , kúpili to už aj moji známi a všetci chvália ale chuti hrozné
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Všetky tieto prípravky sú čistý oblb.