Ahojte,
Podľa ovulacie (ktorá bola istotne 23.12), by som mala byť v 7tt +4 no sono mi v pondelok ukázalo že plod má len 6tt+0 a zatiaľ žiadna srdečná aktivita. Doktorka hneď povedala že je zltkovy vak moc veľký, no keď ho zmerala bol pod 5mm (4.2). Gestacny bol okolo 16mm. Hneď mi povedala, že to vyzerá na potrat.
HCG som mala 27430 🤷 mám ísť vo štvrtok na ďalšie HCG odbery. A o týždeň na ďalšie sono 🥺
Nemáte niekto podobnú skúsenosť? Vraj to môže byť genetická porucha a ešte ma obvinila, že keď kojim, tak potratim aj kvôli tomu 🤦♀️ ledva spím čo sa tak bojím 😢
Ta poznamka s kojenim je fakt vrchol... uvidis, ako sa to vyvinie, velmi drzim palce, nech je vsetko v poriadku. Na zaciatku tomu clovek nevie nijak pomoct, babatko sa vyvija vo vlastnom mikrosvete zivene zltkovym vakom... je to na prirode.
@bambulienka25 už mám nového gynekológa. To čo mi v ten deň všetko povedala a ten tón. Ešte aj manžela vyhodila preč a to tam len stál a nepovedal ani pol slova, ani nehovorí slovensky. Že jej je to nepríjemné mi robiť prehliadku keď tam je 😢🤦♀️ stále do mňa hucala aby som prestala kojit, vraj je moj syn na tom psychicky závislý a nič mu to nedáva. Má len 21m 🤦♀️
@anjelicek26 dúfam, najhoršie je že sa nedá nič robiť len čakať. Ale čo sa má stať stane sa.
@mamazuk drzim palce, nech ta drobec pozitivne prekvapi.
@anjelicek26 vďaka ❤️
No mne moc do smiechu nebolo 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ trubka je to. Vraj sa rozviedla a takto sa správa k pacientom.
Ďakujem za podporu, dúfam že to dobre dopadne ale nejako nemám z toho dobrý pocit 🤷💔
nezabudni jej recenziu objektivnu nechat na nete, prosim ta. Kvoli inym pacientkam. Ty sa hlavne ukludni, nic este nie je jasne a 100%ne... treba dufat, ze dobre bude, inak na to velmi vplyvat proste nevies. To je zivot.
@simca06022011 nechám, to určite nechám.
Vrchol toto. Ako si toto môže dovoliť povedať lekárka? Nikdy nepočula o tandeme? Držím silno palce nech to dobre dopadne 🙏
Tak update - HCG sa vrátilo o 3 dni len okolo 38000, takže teraz čakám kedy začnem krvácať, snáď to nebude dlho trvať 🙏💔
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?