Dobrý deň chcem sa spýtať či bola niektora na tom ako ja... včera som bola na prvej prehliatke 7+6 tt babo aj gestáčny vak bolo vidiet pekne ale nevidel akciu srdca povedal že počkáme ešte týždeň dva a kontrolne sono ale ze ak chcem môžem ist aj skôr na čistenie moc tomu nadej nedaval že srdiečko už by malo byt v tomto týždni pozrela som a od oplodnenia to môže byť taky 6tt od ms 7+6tt nemam žiadne problemy mavala som nevoľnosti mam citlive prsia akne tehu priznaky nevoľnosti ustupili mám už jednu dcerku 2r toto sa nam podarilo mesiac po odstaveni malej ked som bola cca v 5 tt mala dostala horúčky a potom aj ja od nej mali sme ich tak 2 dni musela som si dat aj paralen na zrazenie neviem ci aj to nejak neofplyvnilo babo sem tam si dam aj kavu veľmi sme sa tešili a teraz len plačem ze je po všetkom 😞
Paralen urcite neublizil..je to este skoro.musis vydrzat ten tyzden a potom budes na istom nic ine sa neda robit..
Pozri. Mozno keby ze ides dnes uz by bolo vidiet aj srdiecko. Ja viem ze je to stresujuce ale niekedy su veci nad nami ktore nezmenime.
Ver ze bude vsetko dobre. Pozitivne myslenie je dolezite 😉
Mne az v 8tt bolo vidiet.
Mne pre všetkých trhu až 8 + TT bolo vidno srdiečko
@maryetta ja som tak aj planovala ísť az neskôr okolo 10 tt ale muž je ešte na PN a ja že využijem aby postrážil malu a nemusel potom v práci vynechávať ...zrejme som mala dat na svoj pocit a ísť az o dva týždne teraz by som bola v psychickom kľude ..😞 čo niesom lebo aj ked som vonku hocikde stale na to musim myslieť ani spat som nemohla stale to mam v podvedomi v mojom pripade sa malo kedy stavali zazraky
@martinka13 pri prvej dcerke mi tiež nabehlo v 8tt ked som bola v 6tt nevidel ešte nič sa mi zda ze len prazdny gestáčny vak vtedy som tiez bola v strese a čakala najhoršie ale mala si vybojovala byt na tomto svete chvalabohu aspom za ňu 😞
@arexka paralen a kava urcite na to vplyv nemaju ono sa to proste niekedy stava...nie je to moc utešenie ale radsej teraz ako 2 trimestri ako sa to stalo napriklad nam...su veci ktore ovplyvnit nedokazeme takze jedine pockat a verit ze to este bude dobre...tam ta zmena moze nastat behom par minut a mozno uz akcia srdiecka je..je to stres ale aj tak s tym neurobis nic takze len cakat a verit 🙏 drzim palce
@floki1994 Ono sa ešte vo mne premiešaju rôzne pocity do ďalšej kontroly chvilu si hovorim že prečo potom že aj tak s tým nič nespravim je to mimo mna to ze budem plakat trapit sa nič nezmeni ..mi príde život jak trapenie nechcem byť nevďačná ale nerozumiem prečo 😞 tiež mam za sebou veľa bolesti z gynekologickeho hladiska som rada ze mám ešte maternicu preto by som chcela ešte jedno babetko mala som zle vysledky potom konizaciu komplikacie dakujem bohu ze teraz som zdrava a mám ešte možnosť mať dieťa aj ked bohvie co sa ešte stane človek si v zdravi nemôže byť už úplne ničím isty z minuty na minutu je všetko inak😞
@arexka neboj sa dobre bude a aj babatko bude...ci teraz alebo potom...este tam je stale nadej ;) my sme prisli o babo v 19tt, porodila som si ho a zazila asi to najhorsie v zivote..som ani neverila ze sa este niekedy vobec usmejem..teraz vo mne kopka miminko a verim ze aspon to jedno nam dopriate bude 🙏 vsetko sa pre nieco deje a verim ze vam to dobre dopadne 🙂
@arexka chápem, že máš strach, ale podľa mňa ešte ozaj nic nie je stratené. Držím palce, nech to dobre dopadne.
@martinka13 ďakujem za pekne slova 🙏♥️😞
Veľmi držím palce ❤️
Ahoj, prosím, ako si dopadla? Nabehlo srdiecko?🙏🏼
@lucka010522 nie nebilo utorok mi robili kyretaž 😞 ja si to davam za vinu ..v 5 tt som mala teploty dala som si paralen isto som malemu ublížila
@didip veď prave aj ja som mala 38-39 teploty dva dni na tretí skončili dávala som si paralen . . Neviem no aj kavu som pila možno aj to a zubarka mi vyberala korene z dvoch zubov pichla inekcie do dasna o tehotenstve vedela vravela ze vsetky zakroky sú bezpečné ale bohvie niečo z tychto veci mu isto ublížilo ak pan boh da a ešte niekedy otehotniem nebudem riešiť zubara kavu isto vyradim uplne a ta choroba neviem no ked mi mala ochorie neviem čo asi ju necham mužovi nech sa stara nechcem viac prísť o dieťa je to ťažké všetko 😞 potrebuje ma aj dcerka ale ja nechcem viac zažiť potrat 😞
@arexka toto vobec nie je tvoja vina . Ja som v prvom tehu mala silnú angínu...užívala som atb,lieky od teploty do hrdla atď o tehotenstve som nevedela.,kavu som pila atd ....bola som v 7tt ...dcérka je uplne zdravá..
Zubár ci injekcia na plod nemá žiadny účinok...keďže pôsobí lokálne..
Pred 2 rokmi som mala MA v 11tt ..chora som nebola lieky som nejedla
Žiaľ, vraj príroda to tak zariadila ...
Teraz sa tešíme z takmer 3 m synčeka. ❤️
Aj ty sa budeš zachviľu tešiť ❤️💞
Prajem ti veľa síl...drz sa ❤️
@zuzi0911 presne. Pri prvom som mala boreliozu a brala atb.
Pri tretom zas ani neviem co mi bolo. Ani dr nevedela len mi dala silne atb a tiez babo zdrave. Ono niekedy si zial prejde zena aj tymto ☹
Urcite si nic nevycitaj. Mne aj ked napr kava nechutila dr ze mam pit aj 2na den. Jednak kvoli tlaku aj som mala strasne bolesti hlavy.
Proste niekedy je to len priroda ☹ ze slabsi odchadza ☹
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Neplač, uvidíš o týždeň. Ešte nič nie je stratené. Ten jeden Paralen mu určite neublížil.