Doktor nemohol nájsť bábätku aortu

5. aug 2021

Ahojte baby.
Bola som dnes u doktora a keď sa pozeral na srdce tak všetko v poriadku len nemohol nájsť aortu tak mi povedal nech prídem o 2 týždne keď bábo trocha vyrastie a bude to lepšie vidno. Mali ste niečo podobné aj vy?
Od rána sa len bojím či je všetko v poriadku... strašne som sa bála keď ju tak dlho hľadal a nemohol nájsť...
Bábätko bolo otočené chrbtom tak možno preto bolo ťažšie vidno. Nemali ste s týmto niekto skúsenosť?
Mám byť pokojná? 😒😏

kkovacovak
5. aug 2021

To si bola na prvom velkom screeningu? Ja som na ňom bola hodinu a doktorka nevidela dobre mozog a ani mechúr. Niektoré hodnoty ani nešli zmerať. Je normálne že je bábätko zle vidieť keď je blbo otočené. Ak ti doktor nič nepovedal tak sa neboj lebo nemáš dôvod. Nabudúce bude možno inak otočené a všetko bude vidieť tak ako má

autor
5. aug 2021

@kkovacovak áno na prvom. Ukazoval mi všetko podrobne. Všetko v poriadku len pri tom srdiečku tak dlhšie aortu hľadal a ja som sa už začala báť či je všetko v poriadku keď nič nehovoril len hľadal...
Hovoril, že tu je, ale asi ju bolo ťažšie vidno tak nech trocha vyrastie, aby bolo lepšie vidno. Zľakla som sa a stále nad tým rozmýšľam... 😔

kiki68
5. aug 2021

Je to normalne, to zobrazenie neni 100%

kkovacovak
5. aug 2021

Nemáš sa čoho báť. Moje nebolo vidieť skoro vôbec a hodnoty boli skreslené. Na ďalšej poradni sa na to dr pozrela a bolo všetko ok. Nestresuj lebo to mohlo ovplyvniť milión vecí a všetko môže byť úplne v poriadku

autor
5. aug 2021

Ah ďakujem dievčatá... ukludnili ste ma❤️

simca06022011
5. aug 2021

moja sa neukazala takmer vobec, ani len pohlavie sme nevedeli :DDDD ja som bola rada ked mi zbezne dieta premeral kedze mne sono robil vzdy...

herodias
5. aug 2021

Mne raz Dr. na poradni povedal, že nevidí biť srdiečko (asi 25tt) kukám na neho, že veď malý ma práve kope a on len, že hej hej, všetko v poriadku 🙈 takže občas proste nie je všetko vidno a je to Ok ❤️

haanovajana
5. aug 2021

Mne zase nevideli jednu nožičku.

miskamicha
7. aug 2021

@herodias toto je moja nocna mora🙄🙄

elenita
7. aug 2021

@herodias sila 🙈🙈 esteze prave kopkal

herodias
7. aug 2021

@miskamicha
@elenita ja som bola pri prvom tehotenstve hrdinka, veď mne sa nemôže nič stať, takže sa má to nijako nedotklo, vedela som, že je všetko v poriadku. Keby sa mi to stalo pri dcére, čo som už vedela čo všetko sa môže stať a mala s tým aj skúsenosť by ma asi porazilo na mieste. Niektorí doktori sa nevedia správať 🙈

miskamicha
7. aug 2021

Verim,ze bude vsetko v poriadku! Kazde babo je inak velke 🙂 uvidis ze o 2 tyzdne tam uz bude! Myslim na Vas!

dmk_1
7. aug 2021

@simca06022011 ja som 31tt a moje dievca este stale nie je 100% dievca, co sa vzdy ale vzdy otoci tak, aby nebolo vidno.

Autorka - Kazde sono mam zlu viditelnost - poloha plodu a ak mas nahodou faldu na bruchu, vsetko vidno horsie. Nestresuj, nepomahas tym babatku, len vyckaj 🍀

simca06022011
7. aug 2021

@dmk_1 my sme to tak nakoniec mali az do porodu 😁

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre