Dievčatá. V noci som mala strašnú nočnú moru, ale takú , že som začala vrešťať na celý byt a rozbúšilo sa mi srdce. Na môj krik sa zobudila aj celá moja rodina. Mojej mame z toho môjho vresku búšilo srdce tiež. Práve končím trinásty týždeň a strašne sa teraz bojím o moje dieťatko, keď si predstavím, že ako sa strašne na ten môj krik muselo zľaknúť. Bojím sa či mu z toho môjho ľaku nezlyhalo srdiečko. Prosím vás, aké sú vaše skúsenosti so zľanutím sa v tehotenstve. Do akej miery to ohrozuje život môjho dieťaťka?
@pupavienocka hovori sa,ze zena by mala byt v klude...ale maloktora zena ma celych devat mesiacom pokojnych...takze snaz sa zvladat kazdy stres a nerozmyslaj a nestresuj sa zbytocnostami 😉
Vtrinastom tyždni to ani nepočulo
@pupavienocka do nijakej. babo je ok
Podla mna si to babo trosicku "vsimlo" , ale urcite sa mu z toho nic nestane 🙂 , neboj. A hlavne bud v klude, lebo to, ze teraz si z toho v strese, by mohlo mat na babo nepriaznivejsi vplyv . Takze pohodicka, nicoho sa neboj, bol to len sen 😵
neboj,ja ked som čakala prvú,tak mi dvaja soploši na Nový rok hodili petardu pod nohy.....ja som si tuším aj cvrkla,ešte dve hodiny som sa klepala....a nič sa nestalo.....to chce klud
@pupavienocka vôbec ho to neohrozilo,to sú len povery
uz to mas za sebou takze skoda rozmyslat co by sa stalo alebo co sa stalo to je tazko povedat, lakla si sa a laklo sa aj babo, nic viac sa nemohlo stat, malo by to byt vsetko v poriadku 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@pupavienocka nepanikár