Dlhodobé špinenie v druhom trimestri

janetta20
26. dec 2016

Som v 19TT a už tretí týždeň spinim...u doktor som bola pred týždňom a pol,bolo všetko ok.Spinila niektorá takto dlho?

map0007
26. dec 2016

@janetta20 ahojky ja som špinila na zaciatku asi 2 mesiace v kuse.Dr povedala ze to preto,ze mam na krcku maternice ranku.Na pohotovosti mi pichli injekciu na zastavenie a potom mi dala dr aj lieky.Ale vobec mi nezaberali,stale som spinila,az som si nasadila vitamin C 500 a brala som ho prestalo.Ale radsej by som šla na Vašom mieste na pohotovost.Radsej ist nez potom lutovat.Držte sa

janetta20
autor
26. dec 2016

@map0007 ja s tým spinenim chodím ako na klavír, stále mi povie,že je to ok...A babo máte zdravé?žiadne komplikácie počas tehotenstva okrem tohto?

map0007
26. dec 2016

@janetta20 tak ja som v 13tt,doteraz bolo všetko oki.Zajtra idem na poradnu maju byt aj vysledky krvi,tak dufam ze budu oki,ked som bola minule vravela ze tie co su tak oki,ale ze este neprisli vsetky.Ja som teraz taka ustrachana,lebo 4.6.som potratila v 10tt dvojičky.Silne bolesti a krvacanie a uz to potom šlo.Ale poznam dievcata co spinili aj do 6mesiaca.Tak si zatial nepripuštam velmi tehu,hoc doteraz som mala tiez spinenie a nevolnosti,nevedela spm co do ust ale uz je to lepšie.Beriem duphaston od zaciatku tehu,este mam jednu krabicku.Dufam ze bude vsetko oki.

lelca565
23. jan 2017

Asi trosku neskoro ale ja som 21tt a spinim stale od.11tt ☹ v nemocnici som bola 3x kvoli krvacaniu a teraz bolo dobre dva tyzdne a zasa dnes velmi spinim na hnedo..a vraj to mam stoho ze mam nizko placentu a musim stale lezat..

jance333
23. jan 2017

ja som kvôli špineniu na PN od 13tt. už je to skoro mesiac. tiež som bola chvíľu v nemocnici, ale všetky vyšetrenia boli ok, bábätko v poriadku, placenta na správnom mieste - nevedeli povedať, z čoho to je.
pichám si fraxiparine od 8tt, viac-menej preventívne, teraz mi znížili dávku + odporučili ascorutin. duphaston beriem od začiatku, od toho 13tt 3tbl/denne.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre