Divný zápach v tehotenstve

18. nov 2024

Divný zápach tam dole v tehotenstve
Mali ste? 🙈 nemám ziadnu infekciu

nikoleta999
18. nov 2024

A to, že nemáš infekciu je aj potvrdené Tvojou gynekologičkou na základe nejakého výteru ?? Pretože nie, zápach nie je normálny ...

autor
18. nov 2024

@nikoleta999 áno mám to potvrdené od gynekologicky, a povedala mi, že to je normálne ten zápach .. 🙈

nikoleta999
18. nov 2024

No tak to máš veľmi divnú gynekologičku, akýkoľvek zápach teda podľa mňa nie je normálny ....

rozculena
18. nov 2024

@nikoleta999 pach v intímnych oblastiach je v určitej miere úplne normálny a každá žena má v tomto prípade unikátny pach, na ktorý vplýva veľké množstvo vecí, stravu či hormóny nevynímajúc. Na zmene pošvového pachu sa môže podieľať aj kozmetika, ktorú používate, no v neposlednom rade aj užívanie niektorých typov antikoncepcie či materiál spodnej bielizne

marianarem
18. nov 2024

Ak si podla gynekologicky zdrava, moze byt este, ze sa ti zmenili cuchove vnemy, co je v tehotenstve bezne. Mne niektore veci chutili a vonali v tehotenstve inac, niektore mi docasne prestali chutit uplne, napriklad oblubeny jogurt. Citila som v nom neprijemne zivocisne chute, ako vo vyzretych syroch.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre