Ahojte som v 24/3tt tehotenstva a mala mi kope do močového muchara, keď chodím tak cítim ako je nízko až pri mechúri, Niekedy nie ale niekedy veľmi intenzívne až také nepríjemné to je 🙈😆 mala ste to tiež niektorá?, mam malú nízko, a beriem progestanelle aj magnézium na tvrdnutie aj na to ze sa pomaly začínam otvárať.
@marticka85po 😆 musíme to vydržať. Na vianoce mam termín tak snáď už sa nám po tom uľaví 🙈
Ja som 23+2 a mam to iste..su dni ked je to ok a potom dni ked za hodinu idem na wc aj 6-7 x s citim akoby mi vkuse mlatila do mechura,ano je to neprijrmne🙈 tiez uzivam progestanelle a magnezko... a odledy si sa zacala otvarat?
@miskamicha pri poslednej poradni mi to oznámil to som bola 4.9.
A mala si nejake tazkosti? Ja mam dlhodobo take akoby pichanie v oblasti hradze
@miskamicha ako myslíš hrádze? Lebo trochu nechápem, mala som jemne pichanie zo spodu akoby zvonku do krčka, jemne krce a pichanie do bokov bruška.
Neviem to ani identifikovat ale take "pichanie" mpzno akoby krcok a konecnik.. 2x-3x denne... asi je to potom "normalne". Drzim palce nech Vam vsetko dobre dopadne🥰😊
@miskamicha áno mávala som aj to, a držím palce aj tebe miska ♥️🙏
@zazvorka87 jeej ďakujeme ♥️🙏
Ďakujem❤🙏🙏
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja to mam tiez. Mne to zacalo v 2.trimestri. teraz som 21tt.su dni ked to citim ale su aj dni ked necitim. Je to neprijemne.mne to pripomina akoby mi niekto stlacal mechur.ale da sa to vydrzat