Dicynone v tehotenstve

zabka79
29. jan 2014

Ahojte, som v 8 tt a dnes som zakrvácala, nie moc ale predsa. Dostala som Dicynone, Pambu Kanavit. Na letáčiku sa uvádza, že by sa v tehotenstve nemali užívať, hlavne v prvom trimestri. Máte niektorá s týmito liekmi skúsenosti v takom rannom tehu? Neublíži to môjmu bábätku? ☹

grundia
29. jan 2014

@zabka79 dicynon som uzivala aj ja.neviem uz presne ako dlho ale ja som krvacala pocas tehu niekolko krat.Na zaciatku tehu..
A teraz mam doma zdravu,takmer 14mesiacnu dcerku🙂

zembla
29. jan 2014

Ahoj,ja som tiež v 6t začala spinit,trochu krvácať a tiež som dicynone cca tyzden a pol brala. Tiež som mala obavy,ale kazdy lekár mi potvrdil,ze je to ok 🙂)
Drzim palce,papa 🙂

zabka79
autor
29. jan 2014

@zembla
@grundia ďakujeeem, ukludnili ste ma. Mám zo všetkého teraz takú paniku 😕

zembla
29. jan 2014

@zabka79 ja som si tym tiež prešla 🙂 doteraz si este kontrolujem toaletak,ci ma tam náhodou nieco nevystrasi 🙂 ale treba myslieť pozitívne a tešiť sa na drobca 🙂

zabka79
autor
30. jan 2014

@zembla snažím sa byť pozitívna, o jedno bábo som už prišla, takže to zvládam o niečo ťažšie 😒 Takže potom už si mala s tým pokoj? Už aby som mala aspoň po prvom trimestri, nech je bábo silnejšie 😎 Držím palce nech máš všetko v pohode až do pôrodu 😉

zembla
30. jan 2014

@zabka79 dakujem 🙂 jop,teraz som uz na tom ok,odvtedy uz ziadne spinenie-3tyzdne som vtedy bola doma a mala som kludovy režim,fakt som skoro iba lezala 🙂 drzim moc palce,ja som sa tiež nevedela dočkať konca prvého trimestra,teraz som uz kludnejsia o dosť 🙂

zabka79
autor
30. jan 2014

@zembla super, že si za vodou 🙂 Ja tiež ležím, krvácanie prešlo takže som viac menej v pohode. Síce ak idem na wc tak sa predtým poriadne nadýchnem kým sa pozriem, ale dúfam že ten stres bude časom slabší. A ďakujem 🙂

zembla
30. jan 2014

@zabka79 bude slabší 🙂 ja si sice doteraz kontrolujem toaletak,ale uz pri tom netrpnem 🙂 hlavne veľa oddychuj,vsetko ostatné nemá prioritu 🙂 mne bolo 4mesiace zle,takze domácnosť aj tak vyzerala 🙂 ale bobek na to 🙂 papa

zabka79
autor
30. jan 2014

@zembla mne našťastie zle ešte nebolo 🙂 ale musím ležať, takže už kašlem aj na domácnosť 😝 Ty si už oproti mne skúsená, preto už nestresuješ toľko. tak zatiaľ papa 😉

map0007
7. nov 2016

Dievcata,nemate skusenost,beriem duphaston,stale spinim dnes mi dr.predpisala este dicynone 3x1,to mi dali aj na pohotovosti ale injekciu,ze mam na maternici jazvicku a ze preto špinim,som v 6tt.Ako Vam to dopadlo ked ste brali tie lieky.ďakujem

ivankalaco
23. feb 2017

@map0007 ahojky..včera som bola u lekára a predpísal mi Dicynone 3 x 1 denne..pomohli ti tieto tabletky?

map0007
23. feb 2017

@ivankalaco ahojky, celkom áno prestala som špiniť.A keď som si to sledovala,tak som hlavné spinila keď som sa namahala v práci.Tak som si začala dávať väčší pozor.Držte sa

ivankalaco
25. feb 2017

@map0007 Ďakujem a želám všetko dobré ❤

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre