Ahojte, som v 8 tt a dnes som zakrvácala, nie moc ale predsa. Dostala som Dicynone, Pambu Kanavit. Na letáčiku sa uvádza, že by sa v tehotenstve nemali užívať, hlavne v prvom trimestri. Máte niektorá s týmito liekmi skúsenosti v takom rannom tehu? Neublíži to môjmu bábätku? ☹
Ahoj,ja som tiež v 6t začala spinit,trochu krvácať a tiež som dicynone cca tyzden a pol brala. Tiež som mala obavy,ale kazdy lekár mi potvrdil,ze je to ok 🙂)
Drzim palce,papa 🙂
Dievcata,nemate skusenost,beriem duphaston,stale spinim dnes mi dr.predpisala este dicynone 3x1,to mi dali aj na pohotovosti ale injekciu,ze mam na maternici jazvicku a ze preto špinim,som v 6tt.Ako Vam to dopadlo ked ste brali tie lieky.ďakujem
@map0007 ahojky..včera som bola u lekára a predpísal mi Dicynone 3 x 1 denne..pomohli ti tieto tabletky?
@ivankalaco ahojky, celkom áno prestala som špiniť.A keď som si to sledovala,tak som hlavné spinila keď som sa namahala v práci.Tak som si začala dávať väčší pozor.Držte sa
@map0007 Ďakujem a želám všetko dobré ❤
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@zabka79 dicynon som uzivala aj ja.neviem uz presne ako dlho ale ja som krvacala pocas tehu niekolko krat.Na zaciatku tehu..
A teraz mam doma zdravu,takmer 14mesiacnu dcerku🙂