ahojte maminky 🙂 tak s radosťou sa pridávam k vám do klubu dia mamičiek, som v 3 týždni tehotenstva 😵 veľmi rada príjmem s radosťou všetke vaše rady. Momentalne som v zahraničí ale už mám kupenu letenku domov, veľmi sa teším aj ked sa veľmi bojim o malinké či bude v poriadku kôli diabete ☹ Som diabetička typu 1, diabetes mam 9 rokov. Ďakujem za všetke vaše skúsenosti a rady s ktorými o ktoré sa so mnou podelíte 🙂
@adulkkaahoj ja som diabetička 1.typu a diabetes mám 11 rokov a som v 14tt. 🙂
@veronikus Ahoj 🙂 no krása, niekto v mojom veku a v rovnakej situácií. Ako to zvládaš? Ja som približne 4-5 týžden (presnejšie budem vedieť ked prídem o mesiac domov z Kanady) a nejak nemam chuť jesť, strašne mam pocit hladu ale nemam na nič chuť a potom ked sa do niečoho pustim tak neviem prestať jesť 😠 .. Cukor ako? Ja sa snažim pod 10 ale sem tam vyletí k 14stke ☹ Máš inzulinovú pumpu? 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahojky ja mam mám hypoglykemiu diag.od 13tich rokov. Pri oboch tehu som mala zdrav. problémy ale zvládli sme to maličká sa narodila síce skôr 36tt ale je zdravučká 🙂 a s malým som to dobojovala do 39tt. Musela som pravidelne jesťa netrepať sa blbosťami 😉 a samozrejme som bola riziková takže veľmi časté pravidelné kontroly. 🙂