Deciduálny polyp v tehotenstve

zuzula507
16. sep 2021

Ahojte žienky pocas tehu mi gynekolog objavil ako píše v správe malý deciduálny polyp .Odkedy ho mám nekrvácám ale mávam špinenia občas slabulinko hnedej farbe ale uplne svetlej farby, tiež častejsie žlté hlienovité výtoky ,som v 13tt.zastupujúca Dr. vravela ze na polype je žltý hlien priamo na nom akoby prilepený že je to divné, urobila mi kultiváciu, výsledok bol negatívny. Iný moj dr ma akurát upozornil ma že po pohlavnom styku môžem začat špiniť a ak by robil problémy po 12 tt sa dá vybrať v krátkej celkovej anestéze (ale vyslovene mi ho nezakazal) .Dalši dr povedal že tak zákaz sexu a čo sa týka vybratia nerušal by to.Dalšia dr že sa to dá vybrať bez anestezy ale pokiaľ nemusíme nevyberala by to až po tehotenstve ale že ja sa s ním asi budem cele tehotenstvo trápit . Čiže väčšina je za výber až po ,asi je tam teda nejaké riziko.Moja otázka je Vaša Skúsenosť- ako a či aj vás trápil takýto deciduálny polyp počas tehotenstva? A či ste mávali s ním počas tehu sex , či sa vám objavili nejaké problémy po?

martinka477
1. júl 2023

@zuzula507 ahoj ako si potom s tým dopadla?

zuzula507
autor
4. júl 2023

@martinka477 všetko dopadlo v poriadku 🙏

martinka477
5. júl 2023

@zuzula507 aj si celé tehotenstvo spinila? Brala si nejaké lieky?

lalilla
7. jún 2024

Mna by rtiez prosim zaujimalo ci si ho mala cele tehu, ajo to bolo so spinenim a ako bol velky nevies prosim?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre