Dá sa ukončiť tehotenstvo injekciou alebo tabletkou?

sofi2211
18. aug 2020

Viete my niekto poradit, cakam babetko a musim si to dat zobrat lebo gynekolog povedal ze bude postihnute, da sa ukoncit tehotenstvo injekcou alebo tabletkou? Lebo velmi sa bojim ked to pojde chirurgickym zakrokom

denden77
18. aug 2020

@sofi2211 asi by bolo vhodne to popisat blizsie.. minimalne v ktorom si tyzdni..

evkakozickova
18. aug 2020

@sofi2211 na Slovensku ináč ako chirurgický asi nie

zuzanaokasova
18. aug 2020

Presne, záleží o tt a testy sa mýlia... Určite sa neunahli... Uz bolo takto veľa zlých výsledkov a narodili sa zdravé deti...

luulinkaa
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
klarissa25
18. aug 2020

Doktor povedal ze bude postihnute.. A to si sa ho akoze neopytala ako to bude prebiehat?? To aa musis pytat tu??

nika82
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
klarissa25
18. aug 2020

Ale uz vidim august 2020...je mi to jasne. Dnes je tu asi jeden velky TROL 😂

dskjhfdlkdjhl
18. aug 2020

Nebolo tu dnes uz nieco podobne?

lenuliatko84
18. aug 2020

Ved ta uspia a budes mat potom.neviem co riesis

mrva
18. aug 2020

@sofi2211 no, kedze uz vies, ze bude postihnute, si tehotna zrejme viac ako 16 tyzdnov. Neskory potrat prebie tak, ze ho budes musiet normalne porodit. Do 16. tyzdna je klasicke cistenie maternice-kyretaz.

hrasocek12
18. aug 2020

Kolegyni zistili v 5tom mesiaci ked sla na pohlavie ze ma babanko otvorenu brusnu dutinu, lekar ju poslal hned na genetiku a hned ju hospitalizovali pichli injekciu, malinke umrelo 😭 vyvolali jej porod a musela ho porodit riadne 😭

sejan
19. aug 2020

@sofi2211 musieť nemusíš..ide len o tvoje rozhodnutie...a toho chirurgického zákroku by som sa bála najmenej.

sejan
19. aug 2020

@sejan a ešte ma napadlo že pokiaľ to už dr vie tak budeš už minimalne v štvrtom mesiaci alebo piatom a to už budeš musieť normálne porodiť.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre