ahojte, svagrina v 15tt krvacala, bola hospitaliz., avsak povod krvacania jej nezistili.
babo rastie, avsak ona stale spini.
gynekolog jej povedal, ze to chce pevne nervy a moze to ocakavat cele tehotenstvo.
berie ascorutin, kanavit, magnezium.
zistili jej vsak, ze ma nizsie polozenu placentu.asi aj kvoli tomu to spinenie...
da sa vystupenie placenty nejako ovplyvnit?odporucany jej bol klud na lozku.
a da sa niecim ovplyvnit to spinenie?je to strasna psych.zataz :/
Aj ja som mala nízko placentu, ale nespinila som.. doktor ma na to ale viackrát upozorňoval.. tiež povedal, že za normálnych okolností, bez ohľadu na to či žena špiní alebo nie, sa zvykne placenta rastom bábätka posunúť vyššie.. u mňa to tak bolo.. bola som v kľudovom režime, aby nedošlo k špineniu (žiadna fyzická záťaž, žiadne dvíhanie ťažkých vecí, žiaden sex,...).. no a v 20 tt na sone už bolo všetko OK.. verím, že to bude prípad aj vašej švagrinej.. všetko dobré prajem..
Ja som mala pri dcére to isté, celé tehotenstvo som musela mať kľudový režim a aj tak som ju porodila v 28 tt, no našťastie je všetko ok, dnes má už 15 rokov.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Treba len veriť, že sa vytiahne rastom bábätka. Musí sa šetriť, bez sexu a oddychovať. Držím palce, aby všetko dobre dopadlo.