Čudné bolesti brucha a kŕče v nohách

vivienkata
5. okt 2011

ahojte mam taky problem od v čera mam take blbe krče sem tam ale take ze sa neviem postavit a potom to prejde a citim take neviem ako to opisat cudne tlaky ako keby sa mala tlacila dole ,tazko sa mi chodi a mam strasne krce v nohach ale ze brutal,

veronika81
5. okt 2011

na toto ti odpovie jedine lekár! Veď si tehotná, na čo ešte čakáš?

nikita308
5. okt 2011

@vivienkata ahoj, a pohyby cítiš? ja by som tiež išla k lekárovi pre istotu... 😕

vivienkata
autor
5. okt 2011

ano pohyby citim a uz pocas tehu som bola asi 3 kraT na pohotovosti a stale namne vreskali tam ze prehanam a moj gynek ma momentalne dovolenku

veronika81
5. okt 2011

@vivienkata ach, úžasná pohotovosť! 😠 A predtým si bola tiež kvôli nejakým bolestiam? Nie je nejaký gynekológ, ktorý toho tvojho zastupuje?

vivienkata
autor
5. okt 2011

ano bola som kvoli tomu ze som mala krče a ja som v decembri potratila tak som sa zlakla a sla na pohotovost tam som si odsedela 3 hodiny a potom som dostala len jednu inekciu a vynadane ze naco som prišla ,ale treraz ja sa citim celkom divne proste tie tlaky a strasne krče v nohach a to beriem uz magnezium 3 krat denne a tie krče brucha neviem co to je

nikita308
5. okt 2011

@vivienkata ja by som každopádne na tvojom mieste šla k doktorovi... by som aj pretrpela to vynadanie, len nech ma skontroluje odborník... predsa, keď sa jedná o ešte nenarodené bábätko...

vivienkata
autor
5. okt 2011

no ja tam zbehnem

nikita308
5. okt 2011

@vivienkata tak držím palce, nech to neni nič vážne... a aby si aspoň do začiatku decembra vydržala... 🙂

vivienkata
autor
5. okt 2011

@nikita308 dakujem

susan32
5. okt 2011

Ja nemam bolesti brucha ale mam taky pocit ako keby mam dostat menštruaciu. Nič ma neboli len mam taky pocit. Tak tiež rozmyšlam či mam ist doktorovi alebo nie.

veronicka1901
5. okt 2011

No premyslam, ci to nema nieco spolocne s 30. tyzdnom. Ja mam tiez poslednych par dni sem-tam bolesti v podbrusku a citlivejsie vajecniky. Ale vcera som bola na sone a vsetko je ok.

anjelicek26
5. okt 2011

@susan32 - deticky uz hodne vazia a priberaju, maternica pribera na vahe, take tahy a neprijemny pocit v podbrusku je v tomto tyzdni normalny. Aj poslickovia uz mozu zacinat, ale brusko by nemalo stvrdnut castejsie, ako 10x za cely den a noc, inak treba k lekarovi a zvysit magnezium alebo infuzku.

andreas76
5. okt 2011

@vivienkata Ja mam to iste, teda okrem tych krcov ☹ V noci beham po dome a prehadzujem sa v posteli, neviem si najst polohu. A dolu tlak, ako keby mala chcela ist von ... Mam sice skrateny krcok, ale myslim, ze je to aj s tym, ze babo zacala pomerne rychlo rast 🙂 v utorok mam poradnu,tak uvidim, ci do vtedy vydrzim. A bola si u toho lekara? alebo cakas, ako ti bude

veronicka1901
5. okt 2011

No veru, bude to asi tym, nase babatko ma uz teraz 1760 gramov, takze sa narodi a pojde rovno do skolky 😀. Inak ja tiez v noci hrozne zle spim. Ked uz horko tazko zaspim, zobudim sa o polnoci, tri hodiny nespim a rano vstavam do prace, je to tazke 🙂, ale uz nam vela nostava 😀.

susan32
6. okt 2011

@anjelicek26 Ďakujem nakoniec som bola a naštastie je všetko v poriadku. 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre