ahojte mam taky problem od v čera mam take blbe krče sem tam ale take ze sa neviem postavit a potom to prejde a citim take neviem ako to opisat cudne tlaky ako keby sa mala tlacila dole ,tazko sa mi chodi a mam strasne krce v nohach ale ze brutal,
@vivienkata ahoj, a pohyby cítiš? ja by som tiež išla k lekárovi pre istotu... 😕
ano pohyby citim a uz pocas tehu som bola asi 3 kraT na pohotovosti a stale namne vreskali tam ze prehanam a moj gynek ma momentalne dovolenku
@vivienkata ach, úžasná pohotovosť! 😠 A predtým si bola tiež kvôli nejakým bolestiam? Nie je nejaký gynekológ, ktorý toho tvojho zastupuje?
ano bola som kvoli tomu ze som mala krče a ja som v decembri potratila tak som sa zlakla a sla na pohotovost tam som si odsedela 3 hodiny a potom som dostala len jednu inekciu a vynadane ze naco som prišla ,ale treraz ja sa citim celkom divne proste tie tlaky a strasne krče v nohach a to beriem uz magnezium 3 krat denne a tie krče brucha neviem co to je
@vivienkata ja by som každopádne na tvojom mieste šla k doktorovi... by som aj pretrpela to vynadanie, len nech ma skontroluje odborník... predsa, keď sa jedná o ešte nenarodené bábätko...
no ja tam zbehnem
@vivienkata tak držím palce, nech to neni nič vážne... a aby si aspoň do začiatku decembra vydržala... 🙂
@nikita308 dakujem
Ja nemam bolesti brucha ale mam taky pocit ako keby mam dostat menštruaciu. Nič ma neboli len mam taky pocit. Tak tiež rozmyšlam či mam ist doktorovi alebo nie.
No premyslam, ci to nema nieco spolocne s 30. tyzdnom. Ja mam tiez poslednych par dni sem-tam bolesti v podbrusku a citlivejsie vajecniky. Ale vcera som bola na sone a vsetko je ok.
@susan32 - deticky uz hodne vazia a priberaju, maternica pribera na vahe, take tahy a neprijemny pocit v podbrusku je v tomto tyzdni normalny. Aj poslickovia uz mozu zacinat, ale brusko by nemalo stvrdnut castejsie, ako 10x za cely den a noc, inak treba k lekarovi a zvysit magnezium alebo infuzku.
@vivienkata Ja mam to iste, teda okrem tych krcov ☹ V noci beham po dome a prehadzujem sa v posteli, neviem si najst polohu. A dolu tlak, ako keby mala chcela ist von ... Mam sice skrateny krcok, ale myslim, ze je to aj s tym, ze babo zacala pomerne rychlo rast 🙂 v utorok mam poradnu,tak uvidim, ci do vtedy vydrzim. A bola si u toho lekara? alebo cakas, ako ti bude
No veru, bude to asi tym, nase babatko ma uz teraz 1760 gramov, takze sa narodi a pojde rovno do skolky 😀. Inak ja tiez v noci hrozne zle spim. Ked uz horko tazko zaspim, zobudim sa o polnoci, tri hodiny nespim a rano vstavam do prace, je to tazke 🙂, ale uz nam vela nostava 😀.
@anjelicek26 Ďakujem nakoniec som bola a naštastie je všetko v poriadku. 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
na toto ti odpovie jedine lekár! Veď si tehotná, na čo ešte čakáš?