Ahojte vsetky,co mate skusenost s crevnou virozou v 1.trimestri...
Docitala som sa len o virozach v 2. a 3.trimestri,ale v prvom nie...tak Vas prisim o maly prispevok,ci sa mam bat,ze sa plod moze prestat vyvijat,kvoli tomu,alebo ste boli v poriadku....
Hnackovala som cely den a zj som zvracala,takze babatko zo mna nemalo ziadne ziviny.dnes som este slaba,ale rozok a cierny caj a vanan zatial zostali vo mne....brala som smectu vcera-zevraj sa moze v tehu...
K dokimu idem az v piatok a mam strach,ci sa nieco tou virozou nepototo....
@marcelatje to je sice pravda,len sa bojim toho bacila,co to sposobil a teploty....
Ale dakujem😉
Neboj sa, nic sa nestane 🙂 Ja som mala takuto virozu v 10.tt - zvracala som a hnackovala 4 dni a nic sa nestalo, mam zdravu dcerku. "Babatko" v 7.tt je este veeelmi malinke embryo, ktore potrebuje malinko zivin, este nie je vytvorena ani placenta...Teloty su nebezpecne od 38.st. - vtedy treba zacat znizovat. Ak si mala nizsiu, tak sa urcite nic nepototo...
@seahorse27 no tak dakujem za utesujucu spravu...😉... dufam bude vsetko ok v piatok....😉...,
Esteraz Dakujem.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Nestresuj, nič sa nestalo. Dieťa "neje" to čo ty. Berie si živiny z tvojho tela. Niektoré ženy zvracajú celé tehotenstvo dokonca chudnú.