Chcem sa spýtať už asi 10 deň bojujem so žalúdočnými problémami. Nemám ani hnačku ani nezvraciam, ale ma bolel žalúdok dosť, bola som slabá malátna. Začala som si dávať probiotiká, a smectu bolesti už nemám v žalúdku ani brucho ale stále nie som fit a dnes som sa začala ešte aj potiť.
Neviete mi poradiť čo si na to dať, ako sa toho zbaviť a ako dlho môže taká viróza trvať??Budem vďačná za každú radu🙂
Smecta je uplne zbytocna, ak nemas hnacku. Odporucam kvapky Hylac - su na upravu flory v crevnom trakte. Ak uz nemas ani krce, tak je to uz hadam na ustupe. Mne taketo virozy trvali max 4 dni, potom este nejake dozvuky (slabost, bolest brucha po jedle) este 2-3 dni. 10 dni je dost...ak sa to v priebehu 1-2 dni vyrazne nezlepsi, isla by som na tvojom mieste pre istotu k dr. - praktickému. A daj si na par dni dietku - len lahke jedla (suchare, ryza, varene zemiaky, mrkva, struhane jablko, kuracie maso - hlavne malo tuku a nekorenit). Zelam skore uzdravenie.
Sak tak to mam v plane 🙂 ak to neprejde tak pojdem k dr. Zas🙂 uz som bola pred tyzdnom a kazala probiotika. Ze je to asi crevna viroza. Ale este stale mi neni dobre aj ked ako som pisala zaludok ma uz neboli.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja by som sla k dr....si tehu,zle sa citis....my to nevyriesime...lepsie ked ta vysetri lekar...