Ahojte,
som v 38tt a dnes rano o 4 ma chytila tato hnusoba... Uz mi je sice lepsie ale aj tak vracam stale.... od rana ma prehana... volala som s doktorom zajtra rano ak to neprejde mam prist... dehydrovana som neni kamaratka mi prisla dat domov infuziu lebo sa vo mne nic neudrzi....len mna by zaujimalo ci ma s tym niekto z vas skusenost.... a ked som v takomto stave ci nie je lepsie urobit sekciu aby drobec vo mne nemusel trpiet :( alebo aky je postup pri konci tehotenstva v takomto pripade?! dakujem za odpovede ☹
@michaelamell, bolo by dobre ist na krv, ci mas v poriadku krvne testy, ci nahodou nemas help syndrom alebo nieco. Ale ak mas len crevnu virozu a nie si dehydrovana, podla mna nie je dovod na paniku.
Kludne to moze byt aj bliziaci sa porod, telo sa samo cisti a pripravuje, ved uz je cas. Ak je uz lepsie a nie je teplota tak sa netrap bude to v pohode.
Aby sme sa rozumeli nehovorim Ti aby si si nieco dala,radsej chod na pohotovost....tam Ti povedia..ok??
@lubka1983 dakujem, ved to ze musim len vydrzat a uvidim co sa bude dalej diat.... ☹
@michaelamell vsetko bude ok...drzim palce😉😉😉😉
@lubka1983 u nas je taka nemocnica ze ja to radsej este pretrpim do rana doma...aj tak by so mnou nbic nerobili len by ma zatvorili na izbu a to mozem aj doma. jasne ze keby sa nieco zhorsi idem hned ale zatial je to take ze zvladam....
@michaelamell ja som takto pár týždňov pred pôrodom neodolala ovčiemu syru. obaja s manželom sme ho zjedli a potom sme sa bili o WC. bola to hrôza. tiež som mala strach ale kázali mi piť nejaký čaj proti hnačke a smectu, prešlo to, malinký sa narodil pár dní po termíne a úplne v poriadku. držím palce!
@amadora dakujem dufam ze to coskoro prejde
@michaelamell, a keby si sla rano k obvodnej, nech ti vezme krv? Biochemiu a krvny obraz? Pokial to budes mat v norme, tak sa nemas coho bat. Kamaratka z nicoho nic zacala vracat, mama jej zavolala sanitku a nakoniec zistili ze ma help syndrom a museli jej robit akutnu sekciu. Ja ta nechcem vobec strasit, ale na ten odber by si mohla ist a verim, ze je to len nejake viroza a vsetko bude v poriadku.
Mna v druhom tehotenstve par týždňov pred pôrodom celu noc preháňalo a vracala som, rano so mnou išiel muž do nemocnice, na internom mi dali jednu infúziu, kym mi cela odtiekla, uz im tam doviezli nejakého bezdomovca, tak ma radšej odpojili a poslali preč, vraj aby som od neho nechytila este nieco horšie 🙂 akurát mi este povedali aby som skočila na gynekologické oddelenie dat si natočiť CTG, lebo ze hnačka moze vyvolať pôrod. Išla som, všetko bolo v norme, syn sa potom narodil neskôr, 5 dni po termíne 🙂 asi to bola nejaká viróza, lebo mužovi ani staršiemu synovi nič nebolo, takze nebolo to z jedla
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Je to sice davno ale je to to iste v podstate.ja som to prekonala pred 10rokmi 5 dni pred porodom aj zdola aj zhora nestihala som neusrzala ani vodu...volala som na pohotovost povedali ze kludne si mozem dat tbl Degan ze nic sa nestane za tri hodky uz som sa mohla napit.a za 4dni sme sli rodit..nieje dovod na cisarsky.