Covid v tehotenstve s dlhodobými horúčkami

alenalaktisova
2. dec 2021

Ahojte baby, som v 28 týždni a som pozitívna. Už 6 dní mám teploty, každých 5 hodín nad 38 tak si musím dávať Paralen, plus mám silný dráždivý kašeľ. Prosím vás mali ste niečo podobné? Za koľko prešli horúčky? Bojím sa hlavne o malého. Ďakujem za rady

bee822
2. dec 2021

@alenalaktisova a čo Vam odporučil lekar?

vanda323
2. dec 2021

@alenalaktisova Ja by som sa pýtala do nemocnice. Bola som pred mesiacom. Dostaneš infúzie, bude ti lepšie

lasona
3. dec 2021

U každého inak...svokor mal vysoké horúčky 3 týždne

waity888
3. dec 2021

Mala som presne tak isto, skončila som v nemocnici na infúziách ale zabrali až antibiotiká. Takže by som si pýtala tie. U mňa to celé trvalo nejakých 11 dní,potom sa to začalo výrazne lepšiť. Držím ti palce

conta22
3. dec 2021

@alenalaktisova akonáhle sú teploty dlhšie ako 5dni treba ísť do nemocnice nie je to sranda hlavne v tehotenstve

ailiba
3. dec 2021

@alenalaktisova na tvojom mieste by som tiež išla do nemocnice.... Pre istotu. Možno bude treba aj ATB, ale to musí zhodnotiť lekár podľa výsledkov (ci je aj bakteriálnych zápal). Infúzie sú super.

ailiba
3. dec 2021

@alenalaktisova držím palce, aby si bola čím skôr v poriadku🙏

karolinka1991
11. dec 2022

@alenalaktisova ahoj, ako to prosim dopadlo?

karolinka1991
11. dec 2022

@waity888 ahoj, ako Ti to prosim dopadlo?

waity888
12. dec 2022

@karolinka1991 ahoj, dostala som sa z toho, trvalo to cca 3 týždne. Bohužiaľ sa mi spustila tehotenská cholestaza ( vyvolal ju COVID). To je ochorenie pečene v tehotenstve,ktoré je nebezpečné pre plod. Stabilizovali ma liekmi, chodila som dva krát týždenne na rizikovú poradňu do nemocnice a vydržali sme skoro až do termínu. Potom mi pôrod vyvolali, maličká sa narodila menšia ale úplne v poriadku. Teraz už má 10 mesiacov a je zdravá, všetko ok 😊

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre