Ahojte, prosím vás som tehotná v 29tt a už od piatka každých 5 hodín horúčky a musím sa dopovať paralenom, ktorý mi už nezaberá a musím si dávať vlažné vane a aj to ustúpi len na chvíľu. Gynekológ mi povedal, že teploty sú není dobre pre bábo a môžu vyvolať skorý pôrod ale že o hospitalizacii rozhoduje obvodný, ktorému sa neviem 2 deň dovolať. Keby idem na pohotovosť na covidove nevyhodia má, že nie som až taký vážny prípad? Alebo neviete o nemocnici, kde hospitalizuju tehotné pozitívne? Ďakujem
@pataja ďakujeme, akurát sme volali na 155 a že keď mi bude tak zle má má priateľ zaniesť do nemocnice a oni ma tam vyšetria.. ale skúšame volať do nemocnice ako to tam funguje s tehotnymi a hospitalizáciou pri covide
@alenalaktisova aj ja by som skusila volat 155,nech poradia co dalej. tie teploty uz musia ustupit. Ja som asi 2x volala na 155 a vzdy mi velmi ochotne poradili,pomohli. Skus!
Drzim palce,nech je vsetko v poriadku!
@alenalaktisova ak ste z ke na rastislavovej vas hospitalizuju ak bude treba.Urcite necakajte ako som cakala ja a chodte na infekcne na vysetrenie cim skor .Mne tvrdili ze 3 dni teploty u tehotnej covid su v poriadku a uz viem ze niesu.Teplotovala som doma 6 den a na 7 den som isla na vysetrenie lebo teploty neprechadzali a uz ma nechali v nemocnici. Mam obojstranny zapal pluc a doteraz lezim v nemocnici.Takze radsej chodte skor ako neskoro.Tym ze ste tehotna vas urcite nevyhodia a osetria vas nebojte sa
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Volala si 155? Určite poradia. Ja som si covidom tiež prešla, mala som našťastie mierny až "stredný" priebeh bez horucok. Ockovanie som stihla pred tehotenstvom. 3.davku som už nestihla. Držím palce, nech sa to nezhorsi a horucka ustúpi. Pi lipový čaj. Dávaj selén,zinok,C s pozvoľným.uvolnovanim to môžeš dat naraz ráno a na večersi daj D. Nalačno ráno alebo pred spaním imunoglucan. Magnezium aj B vit. niekedy cez deň. Drz sa