Covid v tehotenstve

stella122
29. aug 2021

Dobrý deň, máte skúsenosti s covidom v tehotenstve? Našťastie som ho ešte nemala dokonca niesom ani očkovaná keďže od začiatku covidu som bola tehotná nasledne som dojčila nechcela som sa očkovať..no teraz som znova tehotná... celkom sa bojím toho že príde ďalšia vlna.. Máte nejaké svoje príbehy hlavne vo veku okolo 23r.
V prípade čo vam pomohlo. Ďakujem 😊

sasesoe
29. aug 2021

@stella122 ahoj, mala som na jesen, bola som v 7.mes. nastastie jeden z tych miernejsich priebehov, ale nebolo mi vsetko jedno. Uz som zaockovana, dojcim. Odporucam tuto skupinku - https://www.facebook.com/groups/ockovaniecovid1...

mon1806
29. aug 2021

Ahoj pripnem sa ja som tiež tehotná a netuším ci sa mam dat ockovat ci nie či čo

biem22
29. aug 2021

@stella122 Ahoj, mala som covid, následne ani nie dva mesiace na to ivf, otehotnela som a v 12tt zas covid 😶. Druhý krát som to zvládla úplne perfektne, lepšia ako keď som nebola tehotná. Momentálne 35tt, ale očkovať som sa už nedala, uvidíme neskôr, takže na túto tému sa nejdem vyjadrovať, ale musím naozaj povedať, že mi nebolo tiež všetko jedno...

janinah
29. aug 2021

Dcéra 28tt je očkovaná v 26ttt,covid mala pred teh. a už to nemieni zažiť ,nie s takým priebehom...mám v okolí mamičku,prekonala covid v teh. nič ľahké a teraz má malá 2 mesice a mamička kopu mlieka a nesmie dojčiť,lebo musí brať lieky na srdce post covid poškodené.

brrrrrciatko
29. aug 2021

@stella122 mojej kamosky kamoske zomrelo dieta ked bola tehotna v 37 tt. Pitva ujazala, ze malicke dostalo od nej v brusku covid a sa zadusilo. Ale nechcem plasit... To poznam iba tento jediny pripad. Ostatne tehotne s covididim, tak mali mierny priebeh.

mattkapd
29. aug 2021

@stella122 dostala som covid v 3 mesiaci.. Mierny kašeľ upchaty nos bez teploty.. O 2 dni som bola úplne fit

777januska777
29. aug 2021

@brrrrrciatko a ta kamoška mala nejaký tazky priebeh?

laurica1232
29. aug 2021

Ja som mala.. Par dni pred termínom.. Poviem ti takto hrobarovi z lopaty som ušla veľmi zle bolo.. Našťastie bábätko zdravé.. Chráň sa ako môžeš..

brrrrrciatko
30. aug 2021

@777januska777 nie nemala.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre