Ahojte, som práve v 7+2 TT a vyšiel mi pozitívny test na covid 😭 už druhý deň sa cítim, akoby som mala chrípku, teplotu nemám. Veľmi sa bojím o naše bábätko. Je tu niekto,kto to prekonal a bábo bolo v poriadku?
ja v druhom trimestri. Mala som len nadchu. Dr. mi len povedal ze som mala dobry priebeh, bez horucok. Lebo nevie, ze ako by to posobilo na babo.
@gr3tch3n sestra mala v treťom trimestri a všetko v poriadku, bábätko už je na svete, mala aj vysoké horúčky.
Ja som mala v 6tt a zatiaľ je všetko v poriadku, nemala som moc vysoké teploty. Ale mala som problém so špinenim a krvácaním počas celého prvého trimestra. Neboj, bude dobre. Mne na gyn oddeleni doktorka vravela ze videli veľa prípadov, kedy mala mamička covid na začiatku a všetko bolo v poriadku. Držím prsty.
Ja som za tehotenstvo mala covid 3x.. mala uz je na svete a vsetko ok.. zalezi aky mas priebeh..
Mala som v 35tt.. aj teploty boli.. mala je v poriadku a ma uz pol roka
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja som sice len v 28.tyzdni ale vsetko v pohode. Treba davat vacsi pozor len vtedy ak su hematologicke problemy. Mne popri aspirine pridali aj fraxiparin kvoli covidu. Inak som si vystacila len s paralenom pri horucke.