Dnes mi vysiel slabo pozitivny covid test je to nebezpecne? Mam horucky do 38/01 a vzdy klesne dole Paracetamol nemozem mam alergiu bola som dnes aj u zenskej povedala ze s babom je vsetko v poriadku a predpisala mi magnezium
@mikitilik29 ano, existuje. https://dennikn.sk/4176077/infektolog-sabaka-za...
@mikitilik29 aj ja mám teraz covid
Tak snáď na toto ti má ženská čo to povedať ako čo si dať až nemáš teploty ktoré v tehu niesu ok . Aktuálne ale covid je skôr ako taká viac chrípka nič iné
Dieta bude v poriadku, kopec zien malo v tehotenstve covid a maju zdrave deti, ja som jednou z nich 😉
@mikitilik29 to je ako keby si sa cudovala ze este existuje chripka
@mikitilik29 teraz je vela chorych, ako kazdu jesen, ked sa deti vratia do skolok a do skol... takze samozrejme aj covid sa zasa toci... ziadna novinka... to tu uz bude stale...
@evkakorcek to mi je luto
@mariska1989 no momentalne nemam horucku mala som 38/1 paralen nemozem kvoli alergii ale len som chcela vediet ci prekonala niektora covid a bolo vsetko ok 🍀
@tinalia ja týždeň pred pôrodom som mala zo starším synom vysoké teploty a sme našťastie vsetcia traja zdravý a jediný manžel zdravý bol...
@nikola5803 to ma tesi 🍀
Otazka: s covidom si bola u "zenskej"?
@mikitilik29 ano a bohužiaľ bude...možno inak zmutovaný...
Bude to ok, hlavne nestresuj. Pocas nedavneho tehotenstva som mala 2x covid, chripku, crevnu virozu, anginu, zapal dutin a este aj starsie dieta doma s kiahnami.
Btw, u nas bola chripka horsia nez covid. Ak niekto pise, ze covid je "len" chripka.
@lizatko1009 nie bola som lebo ma pobolievalo pod bruchom casto a neskor vecer som zistila ze mam covid
Nič babu nebude. Lez, oddychuj, čaj… ja som bola v tehu chorá 6 týždňov a nie a nie sa toho zbaviť. Už mi dávali lieky čo by sa ani nemali, lebo že choroba je pre babo horšia. Covid bol u mňa nič oproti tejto chronte. Mala je zdravá. Už ma rok.
@lucia147852 to ma tesi ze mala je zdrava ja sa citim dnes uz lepsie 🍀
@tina96 chvalabohu, že ti je lepšie. Aj mne sa dnes akosi zázrakom uľavilo ☺️
@evkakorcek to som rada strasne ma trapi ze nemozem paralen a dokonca som alergicka aj na citron takze aj na magnezium si musim davat pozor lebo skoro vsade je zitronova aroma
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@tina96 to ešte existuje covid???