Ahojte,
chcela som sa spýtať,či niektorá z vás nemá momentálne covid a nemá pred pôrodom. Sú nejaké obemedzenia v pôrodniciach po pôrode?
Aké lieky môžem brať, čo mi pomôže sa rýchlo vyzdravieť?
Neviete, kedy sa človeku vráti čuch?
Nikdy som toto ochorenie nemala, aj keď som bola tehotná a rodila počas riadnej pandémie.
@luciferka93 ďakujem za rady🥰
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Opatrenia síce netuším aké sú, ale mala som covid teraz v tehu pred cca mesiacom... Dávala som si prípravky od Dr weiss môžu aj tehotné, na kašeľ sirup, do nosa stop nádcha, a skvelý je nápoj na dýchacie cesty a imunitu tiež Dr weiss.... Ten mi pomohol najviac... Ak máš teplotu a bolest tela tak paralen, ja som si do nosa dávala aj detské kvapky nasivin od narodenia co sú lebo to bola hrôza.... Neskôr mi Dr predpísala uniflox do nosa antibioticke kvapky... A len ležať a oddychovať, piť čaje... Do týždňa som bola pohode, ale sopeľ a únava trvali ešte asi 2 týždne... S cuchom neporadím... Môj keď nemal v začiatkoch kovidu čuch vrátil sa mu do mesiaca.... Mne tak za 2 týždne... Ale to bolo ešte v začiatkoch ako covid začínal. Skóre uzdravenie prajem ☺️🍀