Ahojte, zaujimalo by má či ste mali počas tehu covid
Ak áno kedy , aky priebeh a či je s babom všetko Ok
Vďaka
Tie detičky sú ok.je ich veľa.Samozrejme všetko riešiť s dr.
@michaachim netýka sa to mna - kamoska má. Je tehu tak som jej sľúbila že sa opýtam.
@janinah vďaka kamoska sa boji.
@jj298 vďaka a aky priebeh
Kamoška I. trimestri, 34 rokov, prvorodička, priebeh s horúčkami a bolesťou hrdla a celého tela. Tehotenstvo, pôrod ok, ona aj bábo, teraz už 6 mesačné, v poriadku.
@smoulingirl Dakujeme - mala aj vakcínu?
@jj298 a babo Ok ? Boli ste ockovana ?
@jj298 a vakcínu ste mali /mala ?
@juliavolna ono sa ten covid ale na dietati neprejavi hned. to az po rokoch moze byt v podobe autizmu, adhd a pod. podobne ako ine infekcie prekonane v tehotenstve
@juliavolna Nie.
Ja som mala v 34 týždni,teploty okolo 37,7,mala som upchaté dutiny,hrozne bolesti hlavy,tela,únava ,tlaky na hrudi,stratila som čuch aj chuť,dieťa sa narodilo ok,v termíne 🙂
@krisstinkaa dakujem a vakcína ?
@juliavolna nebola som očkovana
@juliavolna áno, v 7 tt. Našťastie ľahký priebeh, všetko je v poriadku ☺️
@juliavolna ja som isla s covidom rodit 🤦🤦 mala som soplik a trosicku kasel, kebyze nejdem rodit tak si ani nespravim test a prejdem to ako nadchu.
@juliavolna kolegyna mala koncom tehotenstva, mierny priebeh
@lyci a ako na to tie štúdie prišli, keď to je "o niekoľko rokov"? 🤔 Daj prosím ťa aspoň jednu... Za mňa sa štúdia robí tak, že sa vezmú dané osoby a skúma sa napríklad, koľko z ich matiek prekonalo v tehotenstve covid. Lenže tie deti majú tak maximálne 3 roku teraz, tak to by ma celkom zaujímalo, kto ich diagnostikoval v tomto veku, že majú napríklad adhd alebo autizmus a porovnával to s tým, či matka mala v tehotenstve covid. Prosím si aspoň jednu štúdiu.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@juliavolna Mala som covid počas tehotenstva cca v 2 trimestri. Priebeh bol mierny a dieťa je v poriadku. Všetko by som však konzultovala s gynekológom. Skóre uzdravenie prajem.