Covid a predčasný pôrod

15. okt 2024

Myslíte že keď som prekonala covid a následne nato mesiac a pol mala predčasný pôrod že to bolo kvôli covidu?

e1i
15. okt 2024

Tazko povedat
Co mas v prepustacej sprave? Ja som mala predcasny kvoli odluceniu placenty aj bez covidu

autor
15. okt 2024

@e1i a mala si covid v tehotenstve? Nepamätám si presne čo mi tam napísali

ivka21
15. okt 2024

Prekonala som covid v 7 mesiaci a malý, sa narodil 37t5d. Jeho starší brat sa narodil keď covid nebol 39t5d

e1i
15. okt 2024

Nemala,ved pisem ze aj bez covidu. Vtedy v 2019 este nebol ked sa narodila,az potom asi o 3-4m neskor zacal

rurutiax
15. okt 2024

Ja som mala covid počas tehu a rodila som až v 41tt po vyvolávačke. Nemyslím si, že to bolo kvôli tomu.

danielahamar
15. okt 2024

Ja som rodila s covidom v 2020 v 38t, ale bola som tretorodicka. Ale dôvod nebol uvedený covid

glorika
18. nov 2024

Ja som tiež predčasne porodila v 28 tt a brali vzorky mne, dcérke, z plodovej vody, plodových obalov a aj z pupočníka či niekde nebola infekcia ale žiaľ nič nezistil. V drvivej väčšine nevedia prísť na dôvod prečo sa predčasný pôrod spustí ak nie je spôsobený infekciou. Tebe nerobili odbery aby zistili prečo sa ti predčasný pôrod spustil?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre