Bol niekto v prvom trimestri pozitívny na covid? Ako to dopadlo?
@konikkon dakujem
Ahojte je tú niekto ktoré prekonal covid v prvom trimestri som 10+3 týždeň a dnes mi vyšiel pozitívny test zatiaľ mám len bolesti hrdla bojím sa aby to neohrozilo bábätko budem rada ak sa mi ozve niekto kto si tým prešiel a je všetko v poriadku
@fenakova ja som mala covid asi v 8 tt. A vyzera byt vsetko v poriadku.
Malá si ľahký priebeh? Mňa zatiaľ iná hrdlo boli dúfam že nič viac nebude ach :(
Tiež som mala v 1 trimestri a už pri mne leží skoro 3 mesačná princezná..
@fenakova úplne ľahký.. Troska nos a troska hrdlo ale nič hrozme
.. Teda ja to nechcem zlahcovat ale pred pôrodom som nachladla a teda bolo to niečo strašné.. Ani spať sa nedalo.. Cítila som sa hrozne len som sa modlila nech ešte neporodim lebo som nechcela malú nakaziť a fakt som si v tom stave nedokázala predstaviť ani len rodit
@fenakova mala som zvysenu teplotu, dost som kaslala a dutiny upchate. A k tomu som mala nehu nevolnosti.
Neboj sa, bude to dobre. Drzim prsty 🙂
V akom týždni si teráz? Držím prsty a ďakujem sa povzbudenie 🙂
Si očkovana? Ja nie
@fenakova ja som v 15 🙂Nie, nie som ockovana.. do maja by som mala mat protilatky... Ale potom sa asi dam zaockovat po porode.
Aha ja len či počas covidu si bola očkovana... čiže nie ani ja nie som uvidím tiež po pôrode.... držím prsty 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ano. Poznám z blízkej rodiny. Mala ľahký priebeh, 2 dni ju bolela hlava, potom to preslo a zvyšok tehotenstva bezproblémový. Uz ma narodené zdravé a krásne dieťa.