Ahojte chcem sa spýtať prekonali ste niekto covid v prvom trimestri a je všetko v poriadku? Ja som v 7tt a svokra ma covid, ja pociťujem priznaky jemnej nádchy, proste necítim sa najlepšie tak mam obavy, lebo som s ňou bola v kontakte, no hlavne muž a naša dcerka. Ďakujem... Samozrejme sa davam pretestovat
kedze covid tu mame len od marca, tazko budes hladat dlhodobe studie na covid... ved v marci na slovensku minimalne ludi to malo, az teraz, na jesen a tie babatka su asi este vsetky v bruskach... je to len viroza, obcas s nepeknym priebehom, ale pre tvoj imunitny system normalna vec, podla mna nema ako uskodit babatku.
dostala som covid v 32 tyzdni o tyzden na to akutny cisarsky lebo som dostala zapal pluc k tomu vysoke teploty... nechcem strasit ale davajte na seba tehulky pozor nie je nic horsie ako sa bat o o babo a nedajboze by sa mu daco stalo
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja som bola pozitívna na covid v 15 tt cca, tiež iba mierne príznaky, nádcha, bolesť hrdla, kašeľ, strata čuchu a chuti.... Teraz som v 21 tt a detičky vyzerajú v poriadku, tak snáď to nemá vplyv na naše poklady. 😊