Ahojte je, je tu niekto, kto mal v poslednom trimestri covid? Ako ste to znášali? Brali ste aj nejaké lieky? Ďakujem za akékoľvek info.
@janeane ja som mala v 40tt?? Neviem uz presne a brala som ATB a ku tomu veela caju z medovky aj materinnej dusky a vela cibuloveho sirupu...a prekonala som to dobre ziadne nasledky babo nema a za 5 dni som bola fit 🙂
@lenocka8894 aké ste mali príznaky? Lebo predpokladám, že vám antibiotiká nedali len tak ... Môj muž mal hneď teplotu, teraz berie antibiotiká ale ja zatiaľ teplotu nemám, len ma hrdlo boli a dráždi na kašeľ. Vraj to mám riešiť zatiaľ len paralenom.
Ja som mala priserny stav, a doktorka mi len povedala, ze mam vela tekutin pit a vitaminy brat a prinajhorsom paralen :DD ziadne ATB.... boleli ma oci, hrdlo, svaly, kazde pohnutie, hlava... najprv mi bolo mega teplo, potom mega horuco.. kaslala som, teplotovala.. no prve 2 dni som myslela, ze umrem...
@janeane kus mi tieklo z nosa a skriabalo ma v hrdle nic hrozne ale odkladala sa mi kvoli tomu planovana sekcia tak dr to chcela podchytit. V II.trim. som mala tiez kovid a dokonca deltu ta bola o dost horsia a tam som nemala ziadne lieky iba vitaminy max paralen ale ten som nemusela uzit
Mala som 2x v druhom trimestri a raz v tretom.. vsetko je ok.. davala som paralen..
Tiež som mala 3 týždne pred pôrodom covid ,strašne, všetky môžne príznaky sa na mňa nalepili ,samozrejme tehotná nemôže žiadne lieky takže iba paralen ,vitamín C,D,zinok a veľa piť.
Keby ma to chytilo dnes ,tak som vyzbrojená bio produktami z tiande ktoré môžu aj tehotne 👌
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@janeane ja som síce mala v 2. trimestri ale lieky žiadne, ani len sprej do nosa 🙄😑 iba ten solný roztok a sirup jediný pre tehotné myslím že stopkašeľ.