Ahojte, moj manzel ma covid. Doma mame 18 mesacne dieta s covidom tiez a uz zostavam len ja. Velmi sa bojim aky budem mat priebeh lebo manzel je uplne k.o.. Horucky 40, bolest celeho tela. Maly horucky 38. Ja sa zatial drzim ale nakolko mam krcove zily a beriem aj detralex a anopyrin tak mam celkom strach z trombozy. Mal tu niekto covid v tretom trimesti? Aky ste mali prosim priebeh?
Ja som mala covid v 30tt. Manžel týždeň nevstal z postele - cely čas som sa o neho starala. Ja som bola tiež pozitívna, teplotu som mala ale iba pol dňa ale hneď ako som ju mala dala som si paralen. Ako sa som mala veľmi ľahký priebeh iba 2 dni som bola KO ale potom zrazu nič - očkovaná nie som. Bolelo ma iba hrdlo ale dávala som si doritricin a ten zabral. Ale manžel sa asi mesiac dával do kopy. A malý je úplne v poriadku 🙂 .
Mala som keď som bola cca v 33-34tyždni. Nič katastrofalne to nebolo,ale tie obavy to cele zhoršovali. Teplotu som mala len jednu noc do 38. Hneď ako som zistila ze mam teplotu, tak som sa potila potila potila.. vela zazvoroveho caju(nie sackovy ale normalny zazvor)..velmi vela mandariniek som pojedla(denne aj 10-15),vela oddychu.. inak lieky som neuzivala ziadne,ani paralen,ani na hrdlo a nadchu a to ma teda ta nadcha drzala este 2-3tyzdne po covide.
A mala sa narodila v poriadku
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@silvicka247 ahoj, ja som mala v 30.tyzdni a nebolo to také hrozné ako som čakala. Som však 3x očkovaná tak neviem ci zavazilo aj to nejako. Bola som dosť unavena a potila som sa ako pes, posledné dni ma boleli nohy. Co sa kašľa týka tak mi dr. Predpísala summamed antibiotika na 3 dni a kalciovy sirup. Dalo sa to teda prežiť len veeeeeela pi, aby z to z teba co najskôr vyšlo, dopuj sa vitamínmi a nemysli na zlé. Držím ti palce