Ahojte chcem sa vás opýtať na jednu vec. Som očkovaná 2/2 pfizer, priateľ 1/1 j&j a v sobotu sme boli na návšteve a teraz nám volali že sú pozitívny. Mám pár dni do pôrodu zatiaľ sa cítime v pohode. Je tu nejaká šanca že budú naše testy negatívne? Mám veľký strach že pri pôrode nebudem môcť mat pri sebe partnera a ani neviem ako to funguje s dieťatkom či mi ho dajú pokial budem mat pozitívny test.
Tiez sme mali raz taku situaciu a ockovani sme sa nenakazili.
a preco nejdes na test,ak si pozitivna nahodou tak aspon to budes mat potvrdene a bude sa ti ratat karantena.pcr moze este dlho ukazat pozitivitu.ked ti potom v nemicnici spravia pcr budes za pozitivnu aj ked uz nemusis byt infekcna.keby si mala pcr predtym spraveny +karantena uz ti ho robit nebudu iba antigen.vlastna skusenost utekala som na pcr hned este som si ho platila aby som mala vysledok v dany den.A to som ockovana 2davkami a aj tak som bola pozitivna.Teraz prenasam uz 3den.A nebola som s nikym pozitivnym vsetci okolo mna 3davky a otestovani.
Ak si očkovana možno sa nenakaziš, ale choď radšej na test teraz je karantenna len 5 dni....
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
urcite je tu sanca. Ja mam vlastnu skusenost, ze sme sa nenakazili, aj ked sme stravili vikend s pozitivnou osobou na chate. Z 12-tich sa nakazili 6-ti Drzim palce.