Čo znamenajú silné bolesti v 15 týždni?

olga1991
8. feb 2012

toto je moje druhe tehotenstvo prve som mala bez komplikaci ale teraz som bola v 10tt hospitalizovana pre krvacanie mala som hematomi kolo maternice po prepusteni bolo vsetko v poriadku teraz som v 15tt a mam bolesti v krizoch a pod prsnikami casto ma boli aj cele brusko doktor mi povedal v 11tt ze je to normalne ze to sa roztahuje maternica ale ja mam od vcera zly pocit ako keby som sa otvarala zo spodu ako to zistim ci sa nieco take deje prosim odpiste mi niekdo neviem ako sa mam zachovat do doktora mam ist 10tak nechcem zbytocne panikarit olga

timuss
8. feb 2012

no neviem, či je cítiť, že sa žena otvára...ak si teraz bola u doktora a povedal ti, že to je všetko ok, tak ja by som mu verila...ak by si sa otvárala, to by hádam ten doktor mal zistiť, nie? aspoň u mňa to zistili (vaginálnym vyšetrením), síce bolo to v 27. týždni...inak okolo 12. týždňa som aj ja mala podobné bolesti, ktoré potom prešli... hlavne buď psychicky v pohode, lebo ja som sa otvárala kvôli stresu v práci...takže keď stresuješ práve to napomáha otváraniu...ale ak sa tvoj stav nezlepšuje pre pokoj duše by som sa možno len predsa ozvala tomu lekárovi, aspoň cez telefón...

lucka1987
9. feb 2012

ked si si neni ista tak treba ist na pohotovost poobede a tam ta pozru urobia aj utz a povedia ti na com si...
@timuss ja som citila ked som sa otvarala a aj som tusila akosi ze sa otvaram.. neviem mnohe veci vysvetlit ked som mala tusaka, nastastie vzdy ked som mala toho mojho " tušaka " ze sa cosi dialo tak som sla do nemocnice a skutocne sa cosi dialo a vdaka tomu tu mam Mareka.¨zdraveho a ziveho.

elvera
9. feb 2012

Mna v 24 tyzdni silno pichalo pod prsiami, isla som na pohotovost a tam zistili, ze sa otvaram. Doteraz neviem, ci to nejako suvisi, ale bolo to tak. Takze urcite ja osobne by som utekala na pohotovost alebo ku svojmu doktorovi, drzim prsty, nech to je v poriadku, ale aspon budes aj ty kludnejsia. Viem aj to, co vsetko dokaze urobit psychika pocas tehotenstva ☹.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre