Baby, mám zlto biely vytok , nepali, nesvrbi ani nic povedala som aj gynekolocike o tom ale ona na to nic..
Ahoj..ja presne to iste ako pise vodnicka... Uz mi to liezlo na nervy tak som to povedala dr. A ten mi dal macmiror..no zlty bordel z toho,ale kedysi som ivh uz uzivala a pomohli,tak dufam,ze aj teraz...dal mi ich viacmenej preventivne,vsetko bolo ok... Drzim ti palce nech si fit 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj ja som od 4 tt do 36 tt kedy som uz porodila mala take iste vytoky zapachajuce ale ma nic nesvrbelo bolo to neprijemne takto po cely cas cele tehu v intimkach chodit robila mi gynek.dvakrat vytery-kultivaciu a vsetko bolo ok a dala mi akurat tabletky do posvy v 33 tt macmiror alebo taky nejaky nazov to malo boli to velke kaki tabletky cize rano jak som bola na wcku isiel zo mna tmavo zlto hnedy vytok.Vytoky su rozne a preto to netreba zanedbat a pytat sa na vyteri lebo moze takymto sposobom aj ked si zatvorena unikat plodova voda. 😒 drzim palce a odpis ako si dopadla ja som prve tehu nemala ziaden vytok v 22 rokov ale v 37 rokov uz ano 😉