Ahoj babulky. Chcela by som sa opýtať či ste nemali v tehotenstve tmavohnedý výtok. Som v 7 týž. a dosť ma to vystrašilo.Nebolí ma brucho ani zle mi nieje.Už som to mala pred pár dňami a povedali mi na sone že je všetko ok.Teraz je však ešte tmavší.
ano radsej chod,nemusi to znamenat nic,ale moze a tak radsej chod.V kazdom pripade drzim palce.
Pokiaľ je krv tmavá je to v pohode, ale pre kľud v duši chojkaj radčšej ,...ja som takto krvácala 3 x a už je dobre, hlavne sa nekúp v teplej vode a nenamáhaj sa moc, nehladkaj si bruško a ani prsia....
Ak máš dom,a Duphaston tak si daj aj 4 a ľahni si...pri potrate je červená krv
sandrika chcela si napísať že nech si to bruško hladká
a je mi divné že bola na kontrole a nič jej nedali
moja krv bola ružová
no nieje to úplne krv je to len také hnede a nieje toho ani veľa.Ten doktor mi predpísal Duphaston. Na čo to vlastne je? Môj dr. mi kázal prísť až v utorok.
a amla si už potrat ? asi nie ? ja som čítala že je dobrý ak chceme predísť potratu.
dávajú ho vraj vtedy ak je nedostatoč. funkcia žltého telieska
pretože jeho činnosť v prvých mesiacoch je veľmi dôležitá
ja by som na tvojom mieste išla na ultrazvuk
Nie nehladká spúšťa to kontarakcie! A spôsobilo jej to aj tokrvácanie, tada mohlo..
Duphason je na udržanie tehu, abz si nepotratila normálne sa bere ráno večer a pri krvácaní 4 naray je to v pohode neboj sa
poleva bola som na ultrazvuku v utorok a dr. povedal že nevidí žiadnu krv a ani vačok nieje porušený.Vraj aj plod je tam kde ma byť.Asi idem povedať manželovi nech ma odvezie na pohotovosť.
pozri nič tým nestratíš...pekne ti urobia ultrazvuk a hotovo
držím ti prsty a daj nám vedieť
ak sa spusta tmava krv, hned do nemocky, ak je vsetko ok a napriek tomu ide tmava krv, tak si lahnut a dat si na podbrusko lad na 20 minut, potom prestavka 20 minut a znova.Dovtedy to robit, pokial sa neznizi krvacanie.Dakedy to trva aj par hodin 😒 😉 Drzim palce
Volala som jednej lekarke na zachranke je to moja kamarátka a zhodou okolnosti je tiez tehotná tak dlho ako ja.Pride ku mne za par minut a pokusi sa nieco vymyslieť. Unas na pohotovosti je to vraj katastrofa.Dakujem vam velmi pekne za pomoc aj podporu
didi ,keďtoho nie je veľa daj si ten duphaston a ka to ponom neprejde tak choj na pohotovosť, ale mal bz to zastaviť ten duphaston
sandrika, ale mne ho ešte doktor nepredpísal. Jeden mi ho odporučil a ten druhý mi kázal prísť až v utorok. Takže ho budem mať teda až v ten utorok
ja som tiez ako som zacala krvacat, brala Duphaston a Ascorutin.
Aha tak si prikladaj ten ľad a ak to to do hodinz neprejde tak choj k DR
Tmava krv je stara krv,cize to nie je cerstve krvacanie z niecoho.Mozes to mat este z uhniezdovania plodu do maternice.No pre istotu chod na pohotovost,urobia ti ultrazvuk a nasadia mozno ascorutin a Duphaston,aj ja som ho brala ako pise aj junovka.A pomohlo mi to.
A krvacanie zastavi acsorutin a nie Duphaston a ten si bez lekara nesmie sama nasadit!
Ano, Duphaston je na predpis a berie sa tusim do 20 tt 😉
ja som mzslela že ho má od dr nie, abz si ho sama nasadila
To som neprecitala,ze ho ma predpisany-pardon.
Ale chod k lekarovi,kazde,aj male krvacanie,ci uz tmavu krv alebo svetlu by mal zhodnotit lekar,nemas co stratit.Ked bude neskoro,budes si to vycitat.Ja som to zazila.Ale nechcem ta strasit,len povzbudit v navsteve lekara hned teraz.
Drzim palceky.
didi, ak ti pride kamoska z pohotovosti, tak predpokladam, ze by ti mala pichnut Dycinone a Kanavit, na zastavenie krvacania, a predpisat Duphaston a Ascorutin
didinka, skus si vypocitat, ci nie si v case menzesu, ja som to mala 2 krat, v 2 aj 3 mesiaci aj som utekala k doktorovi a nakoniec sme zistili,ze sa nic nedeje, len telo to este zvykne robit par mesiacov, tak prve tri...
taky hnedy vytok by som to nazvala... 😉
didi ako si na tom?
baska, zaujimave , ze ti lekar takto povedal, nakolko mne na klinike ked som lezala s tym problemom asi 3-4 krat, tak mi vraveli, ze to nema s tym nic spolocne.A to bol tiez vtedy, ked som mala dostat menzes 😕 😉
mne tiež povedali , že to môže byť v čase mrchy.....? 😅
Ale ja som to mala z kúpeľa a so sexíku.... 😝
no ako si dopadla ?
poleva ahoj
Sandri, a ty nevies, ze tehu zeny nemaju absolvovat sedav.kupele? 😉
no ja som mala angínu a tiež som sa okúpala
ahoj, ja som to mala v predoslom tehu-skoncilo zamlklym potratom v 8.tt, a v tomto tehu-6.tyzden-bol tam hematom, ale skoncilo dobre 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
no na tvojom mieste, idem do nemocnice
ja som len trošku krvácala v 10 tt úplne málo a bol to potrat
ani mne nebolo zle...
no možno to nič nie je ale radšej chod